• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Jack D Ninemeier » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 7

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Accounting and Financial Management in Foodservice Operations Jack D. Ninemeier 9781394208869
Accounting and Financial Management in Foodservice Operations

ISBN: 9781394208869 / Angielski / Miękka / 2023

ISBN: 9781394208869/Angielski/Miękka/2023

Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Jack D. Ninemeier
cena: 388,37

 Managing Employees in Foodservice Operations Jack D. Ninemeier 9781394208418
Managing Employees in Foodservice Operations

ISBN: 9781394208418 / Angielski / Miękka / 2024

ISBN: 9781394208418/Angielski/Miękka/2024

Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Jack D. Ninemeier
cena: 439,51

 The Professional Restaurant Manager Jack D. Ninemeier 9780132739924
The Professional Restaurant Manager

ISBN: 9780132739924 / Angielski / Miękka / 2013 / 336 str.

ISBN: 9780132739924/Angielski/Miękka/2013/336 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Jack D. Ninemeier
cena: 928,61

 Marketing in Foodservice Operations Jack D. Ninemeier 9781394208333
Marketing in Foodservice Operations

ISBN: 9781394208333 / Angielski / Miękka / 2024

ISBN: 9781394208333/Angielski/Miękka/2024

Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Jack D. Ninemeier
cena: 388,37

 Cost Control in Foodservice Operations Jack D. Ninemeier 9781394208043
Cost Control in Foodservice Operations

ISBN: 9781394208043 / Miękka / 2024 / 352 str.

ISBN: 9781394208043/Miękka/2024/352 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Jack D. Ninemeier
cena: 388,37

 Human Resources Management in the Hospitality Industry David K. Hayes Jack D. Ninemeier 9781118988503
Human Resources Management in the Hospitality Industry

ISBN: 9781118988503 / Angielski / Twarda / 2015 / 320 str.

ISBN: 9781118988503/Angielski/Twarda/2015/320 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
David K. Hayes; Jack D. Ninemeier
Human Resources Management in the Hospitality Industry, 2nd Edition helps today's hospitality professional be an expert at managing many functions. In every segment of the hospitality industry, recruiting, selecting, orienting, training, and retaining outstanding staff members are always challenging tasks, but every manager must master them. Hospitality managers now need to be familiar with rising labor costs, increasing competition for quality staff, changing employees' attitudes, evolving guest expectations and a proliferation of new laws that impact human resources policies...
Human Resources Management in the Hospitality Industry, 2nd Edition helps today's hospitality professional be an expert at managing many...
cena: 633,82

 Restaurant Operations Management : Principles and Practices David K. Hayes Jack D. Ninemeier 9780131100909
Restaurant Operations Management : Principles and Practices

ISBN: 9780131100909 / Angielski / Twarda / 2005 / 736 str.

ISBN: 9780131100909/Angielski/Twarda/2005/736 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
David K. Hayes; Jack D. Ninemeier
Designed to be the 'best' book for restaurant management, Restaurant Operations Management addresses content areas that are integral to a restaurant manager's job, providing current and practical information. It breaks down the busy and complex world of restaurant management into what the manager must know, from the restaurant's inception to its actual operation. It focuses on financial, labor, and product resources, within the context of pleasing the guests. Topics cover: industry basics, sanitation, safety, nutrition, marketing, menu planning/design/pricing, human...
Designed to be the 'best' book for restaurant management, Restaurant Operations Management addresses content areas that are integral t...
cena: 1105,97


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia