• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

J Kenji Lopez-Alt » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 5

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 The Food Lab: Better Home Cooking Through Science J. Kenji Lopez-Alt 9780393081084
The Food Lab: Better Home Cooking Through Science

ISBN: 9780393081084 / Angielski / Twarda / 2015 / 960 str.

ISBN: 9780393081084/Angielski/Twarda/2015/960 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
J. Kenji Lopez-Alt

Ever wondered how to pan-fry a steak with a charred crust and an interior that's perfectly medium-rare from edge to edge when you cut into it? How to make homemade mac 'n' cheese that is as satisfyingly gooey and velvety-smooth as the blue box stuff, but far tastier? How to roast a succulent, moist turkey (forget about brining )--and use a foolproof method that works every time?

As Serious Eats's culinary nerd-in-residence, J. Kenji Lopez-Alt has pondered all these questions and more. In The Food Lab, Kenji focuses on the science behind beloved American dishes, delving into...

Ever wondered how to pan-fry a steak with a charred crust and an interior that's perfectly medium-rare from edge to edge when you cut into it? How ...

cena: 191,96 zł

 The Wok: Recipes and Techniques J. Kenji Lopez-Alt 9780393541212
The Wok: Recipes and Techniques

ISBN: 9780393541212 / Angielski / Twarda / 2022 / 672 str.

ISBN: 9780393541212/Angielski/Twarda/2022/672 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
J. Kenji Lopez-Alt
cena: 192,15 zł

 Every Night Is Pizza Night J. Kenji Lopez-Alt 9781324005254
Every Night Is Pizza Night

ISBN: 9781324005254 / Angielski / Twarda / 2020 / 48 str.

ISBN: 9781324005254/Angielski/Twarda/2020/48 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
J. Kenji Lopez-Alt
Best-selling author J. Kenji Lopez-Alt introduces Pipo, a girl on a quest to prove that pizza is the best food in the world.
Best-selling author J. Kenji Lopez-Alt introduces Pipo, a girl on a quest to prove that pizza is the best food in the world.
cena: 68,99 zł

 Wok López-alt, J. Kenji 9783959618083
Wok

ISBN: 9783959618083 / Niemiecki / Twarda / 2024 / 656 str.

ISBN: 9783959618083/Niemiecki/Twarda/2024/656 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
J. Kenji López-alt
Entdecken Sie die Magie des Woks mit unserem umfangreichen Standardwerk!

Der Wok ist zweifellos eines der vielseitigsten Kochutensilien der Welt. Ob braten, dämpfen, dünsten, frittieren, schmoren oder sieden - der Wok kann alles, und wir zeigen Ihnen, wie! In unserem Buch erfahren Sie alles Wissenswerte, angefangen von den Basics bis hin zur Wok-Meisterschaft.
Mit 200 einzigartigen Rezepten bieten wir Ihnen eine kulinarische Reise, die Sie nie vergessen werden. Von traditionellen Klassikern wie "Schweinefleisch Moo Shu" über raffinierte Kreationen wie...
Entdecken Sie die Magie des Woks mit unserem umfangreichen Standardwerk!

Der Wok ist zweifellos eines der vielseitigsten Kochutensilien ...
cena: 336,26 zł

 The Best American Food Writing 2020 J. Kenji Lopez-Alt Silvia Killingsworth 9780358344582
The Best American Food Writing 2020

ISBN: 9780358344582 / Angielski / Miękka / 2020 / 272 str.

ISBN: 9780358344582/Angielski/Miękka/2020/272 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
J. Kenji Lopez-Alt; Silvia Killingsworth
cena: 72,98 zł


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia