• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Imen Mahmoudi » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 11

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Formulation du Fromage
Formulation du Fromage "Saint-Paulin" à base des probiotiques

ISBN: 9786203421767 / Francuski / Miękka / 108 str.

ISBN: 9786203421767/Francuski/Miękka/108 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Imen Mahmoudi
Les bactéries lactiques probiotiques sont largement impliquées dans la fabrication de produits laitiers fermentés du fait de leurs activités métaboliques particulières et leurs effets bénéfiques potentiels. La production d'acide lactique est essentielle à la production des produits laitiers fermentés et leur confère une saveur typique. L'acidification, la production d'acides organiques et d'autres composés antimicrobiens, joue un rôle majeur dans la conservation des produits laitiers et contribue à l'inhibition des germes de contamination.Le présent travail a été réservé à...
Les bactéries lactiques probiotiques sont largement impliquées dans la fabrication de produits laitiers fermentés du fait de leurs activités méta...
cena: 246,14 zł

 Formulação do bolo de gel de Aloe vera Mahmoudi, Imen 9786204416625
Formulação do bolo de gel de Aloe vera

ISBN: 9786204416625 / Portugalski / Miękka / 80 str.

ISBN: 9786204416625/Portugalski/Miękka/80 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Imen Mahmoudi
cena: 196,82 zł

 
Receptura syra "Sen-Polen" s probiotikami

ISBN: 9786203986051 / Rosyjski / Miękka / 96 str.

ISBN: 9786203986051/Rosyjski/Miękka/96 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Imen Mahmoudi
cena: 111,20 zł

 Formulierung von
Formulierung von "Saint-Paulin"-Käse mit Probiotika

ISBN: 9786203986013 / Niemiecki / Miękka / 96 str.

ISBN: 9786203986013/Niemiecki/Miękka/96 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Imen Mahmoudi
Probiotische Milchsäurebakterien sind aufgrund ihrer besonderen Stoffwechselaktivitäten und ihrer potenziellen positiven Auswirkungen bei der Herstellung von fermentierten Milchprodukten weit verbreitet. Die Bildung von Milchsäure ist für die Herstellung von fermentierten Milchprodukten unerlässlich und verleiht ihnen einen typischen Geschmack. Die Säuerung, d. h. die Bildung organischer Säuren und anderer antimikrobieller Verbindungen, spielt eine wichtige Rolle bei der Haltbarmachung von Milcherzeugnissen und trägt zur Verhinderung von Keimverunreinigungen bei.In der vorliegenden...
Probiotische Milchsäurebakterien sind aufgrund ihrer besonderen Stoffwechselaktivitäten und ihrer potenziellen positiven Auswirkungen bei der Herste...
cena: 246,14 zł

 Formulazione della torta di gel di aloe vera Mahmoudi, Imen 9786204416649
Formulazione della torta di gel di aloe vera

ISBN: 9786204416649 / Włoski / Miękka / 80 str.

ISBN: 9786204416649/Włoski/Miękka/80 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Imen Mahmoudi
cena: 196,82 zł

 
Formulazione del formaggio "Saint-Paulin" con probiotici

ISBN: 9786203986044 / Włoski / Miękka / 92 str.

ISBN: 9786203986044/Włoski/Miękka/92 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Imen Mahmoudi
cena: 246,14 zł

 
Formulação de queijo "Saint-Paulin" com probióticos

ISBN: 9786203986006 / Portugalski / Miękka / 92 str.

ISBN: 9786203986006/Portugalski/Miękka/92 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Imen Mahmoudi
cena: 246,14 zł

 Formulation du cake au gel d'Aloé vera Mahmoudi, Imen 9786203432046
Formulation du cake au gel d'Aloé vera

ISBN: 9786203432046 / Francuski / Miękka / 2021 / 76 str.

ISBN: 9786203432046/Francuski/Miękka/2021/76 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Imen Mahmoudi
cena: 196,82 zł

 Formulierung des Kuchens mit Aloe-vera-Gel Mahmoudi, Imen 9786204416601
Formulierung des Kuchens mit Aloe-vera-Gel

ISBN: 9786204416601 / Miękka / 84 str.

ISBN: 9786204416601/Miękka/84 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Imen Mahmoudi
Ziel der vorliegenden Arbeit ist es, das Gel von Aloe vera Barbadensis miller physikalisch-chemisch zu charakterisieren, die antioxidative Aktivität des Gels und seiner verschiedenen Extrakte (ethalonisch, chloroformisch, methalonisch und wässrig) zu untersuchen und einen Cake mit verschiedenen Dosen (10, 20 und 30%) Gel und Wasservolumina (130, 155 und 180 ml) herzustellen. Aloe-vera-Gel hatte die größte Radikalhemmung durch DPPH-Chloroform-Extrakt ( 59,29 ± 2,86%) und ABTS-Ethanolextrakt (49,9 ± 1,2%), (33,52±0,25% bzw. 33,7±0,1% für reines Gel), mit einem signifikanten Unterschied...
Ziel der vorliegenden Arbeit ist es, das Gel von Aloe vera Barbadensis miller physikalisch-chemisch zu charakterisieren, die antioxidative Aktivität ...
cena: 196,82 zł

 Formulation of the Aloe vera gel cake Mahmoudi, Imen 9786204416618
Formulation of the Aloe vera gel cake

ISBN: 9786204416618 / Angielski / Miękka / 80 str.

ISBN: 9786204416618/Angielski/Miękka/80 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Imen Mahmoudi
The objective of the present work is to characterize the Aloe vera Barbadensis miller gel on the physicochemical level, to study the antioxidant activity of the gel and its different extracts (ethalonic, chloroformic, methalonic and aqueous) and to manufacture a cake with different doses (10, 20 and 30%) of gel and volumes of water (130, 155 and 180 ml). Aloe vera gel has the highest free radical inhibition power by chloroform extract by DPPH ( 59.29 ± 2.86%) and by ethanolic extract by ABTS (49.9 ±1.2%), (33.52±0.25% and 33.7±0.1% respectively for pure gel) , with a significant...
The objective of the present work is to characterize the Aloe vera Barbadensis miller gel on the physicochemical level, to study the antioxidant activ...
cena: 196,82 zł

 
Formulation of "Saint-Paulin" cheese with probiotics

ISBN: 9786203986020 / Angielski / Miękka / 88 str.

ISBN: 9786203986020/Angielski/Miękka/88 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Imen Mahmoudi
Probiotic lactic acid bacteria are widely involved in the production of fermented dairy products due to their particular metabolic activities and potential beneficial effects. The production of lactic acid is essential for the production of fermented dairy products and gives them a typical flavour. Acidification, the production of organic acids and other antimicrobial compounds, plays a major role in the preservation of dairy products and contributes to the inhibition of germ contamination.The present work was reserved for the study of the effect of probiotic lactic strains(Lactobacillus...
Probiotic lactic acid bacteria are widely involved in the production of fermented dairy products due to their particular metabolic activities and pote...
cena: 246,14 zł


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia