wyszukanych pozycji: 8
![]() |
Green Fuel Technology. Microbial Oil Production from Oleaginous Yeast (Cryptococcus curvatus)
ISBN: 9783960670445 / Angielski / Miękka / 2016 / 50 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) The increased industrialization and motorization has led to a steep rise for the demand of petroleum products. Petroleum based fuels are obtained from limited reserves. It is estimated that the known crude oil reserves could be depleted in less than 50 years at the present rate of consumption. Hence, it is necessary to look for alternative fuels. An entire branch of biotechnology, referred to as "white biotechnology," centers on the bio production of fuels and chemicals from renewable sources. About 90% of the current biofuel market is represented by biodiesel and bioethanol. Biodiesel is an...
The increased industrialization and motorization has led to a steep rise for the demand of petroleum products. Petroleum based fuels are obtained from...
|
cena:
134,46 zł |
![]() |
Izolacja, optymalizacja, produkcja i oczyszczanie bakteriocyny
ISBN: 9786209247460 / Polski / Miękka / 2025 / 52 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
178,89 zł |
![]() |
Isolement, optimisation, production et purification de bactériocines
ISBN: 9786209242342 / Francuski / Miękka / 2025 / 52 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Les bactéries lactiques (LAB) sont naturellement présentes dans plusieurs matières premières utilisées pour la production alimentaire, telles que le lait, la viande et la farine. Les bactériocines sont des composés antibactériens protéiques qui constituent un sous-groupe hétérologue de peptides antimicrobiens synthétisés par les ribosomes. Les bactériocines peuvent être utilisées comme conservateurs biologiques dans les aliments fermentés. Les souches de bactéries lactiques ont également le potentiel d'agir comme conservateurs biologiques ou conservateurs alimentaires...
Les bactéries lactiques (LAB) sont naturellement présentes dans plusieurs matières premières utilisées pour la production alimentaire, telles que...
|
cena:
178,89 zł |
![]() |
Sustainable Development in Energy and Environment: Select Proceedings of Icsdee 2019
ISBN: 9789811546402 / Angielski / Miękka / 2021 / 246 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
928,04 zł |
![]() |
Isolamento, otimização, produção e purificação de bacteriocina
ISBN: 9786209201394 / Portugalski / Miękka / 2025 / 52 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
178,89 zł |
![]() |
Isolamento, ottimizzazione, produzione e purificazione della batteriocina
ISBN: 9786209244902 / Włoski / Miękka / 2025 / 52 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
178,89 zł |
![]() |
Isolierung, Optimierung, Produktion und Reinigung von Bakteriozinen
ISBN: 9786209203954 / Niemiecki / Miękka / 2025 / 56 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Milchsäurebakterien (LAB) kommen natürlicherweise in verschiedenen Rohstoffen wie Milch, Fleisch und Mehl vor, die zur Herstellung von Lebensmitteln verwendet werden. Bakteriozine sind proteinhaltige antibakterielle Verbindungen, die eine heterologe Untergruppe der ribosomal synthetisierten antimikrobiellen Peptide bilden. Bakteriozine können als biologische Konservierungsstoffe in fermentierten Lebensmitteln verwendet werden. Die Stämme der Milchsäurebakterien haben ebenfalls das Potenzial, als biologischer Konservierungsstoff oder natürlicher Lebensmittelkonservierungsstoff zu wirken.
Milchsäurebakterien (LAB) kommen natürlicherweise in verschiedenen Rohstoffen wie Milch, Fleisch und Mehl vor, die zur Herstellung von Lebensmitteln...
|
cena:
178,89 zł |
![]() |
Isolation, Optimization, Production and Purification of Bacteriocin
ISBN: 9783659507434 / Angielski / Miękka / 2015 / 60 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Lactic acid bacteria (LAB) occur naturally in several raw materials like milk, meat and flour used to produce foods. Bacteriocin is proteinaceous antibacterial compounds, which constitute a heterologous subgroup of ribosomal synthesized antimicrobial peptides. Bacteriocin can be used as bio preservatives in fermented foods. The strains of lactic acid bacteria have also potential to act as a biopreservative or natural food preservative.
Lactic acid bacteria (LAB) occur naturally in several raw materials like milk, meat and flour used to produce foods. Bacteriocin is proteinaceous anti...
|
cena:
178,89 zł |