Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Open Innovation and Knowledge Management in Small and Medium Enterprises (Second Edition) » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2949965]
•
Literatura piękna
[1857847]
więcej...
•
Turystyka
[70818]
•
Informatyka
[151303]
•
Komiksy
[35733]
•
Encyklopedie
[23180]
•
Dziecięca
[617748]
•
Hobby
[139972]
•
AudioBooki
[1650]
•
Literatura faktu
[228361]
•
Muzyka CD
[398]
•
Słowniki
[2862]
•
Inne
[444732]
•
Kalendarze
[1620]
•
Podręczniki
[167233]
•
Poradniki
[482388]
•
Religia
[509867]
•
Czasopisma
[533]
•
Sport
[61361]
•
Sztuka
[243125]
•
CD, DVD, Video
[3451]
•
Technologie
[219309]
•
Zdrowie
[101347]
•
Książkowe Klimaty
[123]
•
Zabawki
[2362]
•
Puzzle, gry
[3791]
•
Literatura w języku ukraińskim
[253]
•
Art. papiernicze i szkolne
[7933]
Kategorie szczegółowe BISAC
Open Innovation and Knowledge Management in Small and Medium Enterprises (Second Edition)
ISBN-13
: 9789819807987 / Angielski
Susanne Durst
;
Serdal Temel
;
Helio Aisenberg Ferenhof
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Open Innovation and Knowledge Management in Small and Medium Enterprises (Second Edition)
ISBN-13
: 9789819807987 / Angielski
Susanne Durst
;
Serdal Temel
;
Helio Aisenberg Ferenhof
cena
438,10
(netto: 417,24 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 434,51
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami
Darmowa dostawa!
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering
>
Industrial Technology
Business & Economics
>
Zarządzanie wiedzą
Business & Economics
>
Development - Business Development
Wydawca:
World Scientific Publishing Company
Język:
Angielski
ISBN-13:
9789819807987
Udostępnij
Czytaj nas na: