wyszukanych pozycji: 2
![]() |
The Japanese Grill: From Classic Yakitori to Steak, Seafood, and Vegetables [A Cookbook]
ISBN: 9781580087377 / Angielski / Miękka / 2011 / 192 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych. American grilling, Japanese flavors. In this bold cookbook, chef Tadashi Ono of Matsuri and writer Harris Salat share a key insight: that live-fire cooking marries perfectly with mouthwatering Japanese ingredients like soy sauce and miso. American grilling, Japanese flavors. In this bold cookbook, chef Tadashi Ono of Matsuri and writer Harris Salat share a key insight: ... |
cena:
102,64 zł |
![]() |
Japanisch Grillen : Yakitori, Steaks, Meeresfrüchte und Gemüse
ISBN: 9783958436367 / Niemiecki / Twarda / 2018 / 208 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
cena:
110,73 zł |