• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

ICC Handbook of 21st Century Cereal Science and Technology » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

ICC Handbook of 21st Century Cereal Science and Technology

ISBN-13: 9780323952958 / Angielski

Gerhard Schleining; Peter R. Shewry; Hamit Koksel
ICC Handbook of 21st Century Cereal Science and Technology Gerhard Schleining Peter R. Shewry Hamit Koksel 9780323952958 Academic Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

ICC Handbook of 21st Century Cereal Science and Technology

ISBN-13: 9780323952958 / Angielski

Gerhard Schleining; Peter R. Shewry; Hamit Koksel
cena 748,32
(netto: 712,69 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 748,32
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
Academic Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780323952958

1. Origin, evolution, production and utilisation of cereals 2. Introduction to grain structure 3. Role of cereals in nutrition and health 4. Starch 5. Fibre 6. Proteins 7. Gluten proteins 8. Enzymes and inhibitors 9. Vitamins and phytochemicals 10. Minerals and phytate 11. Lipids 12. Mycotoxins 13. Wheat 14. Maize 15. Rice 16. Barley 17. Sorghum and Millets 18. Oats 19. Rye and Triticale 20. Pseudocereals 21. Storage 22. Wheat quality testing in a breeding programme 23. Quality testing for milling and baking (including NIR) 24. Quality testing of wheat flour, dough and bread 25. Quality testing of other cereals 26. Dry milling of wheat and other cereals 27. Wet milling of wheat and maize 28. Sourdough Microbial System and Sourdough Bread 29. Western breads - current technologies and future challenges 30. Flatbreads and pancakes 31. Steamed breads 32. Non-extruded breakfast cereals 33. Extrusion cooking and snackfood technologies 34. Soft wheat products: Cakes and Biscuits 35. Noodles 36. Durum wheat milling and pasta 37. Other durum wheat products - Couscous and Bulgur 38. Malting and Brewing 39. Rice processing 40. Industrial uses 41. Gluten-free bakery products



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia