wyszukanych pozycji: 11
![]() |
Bionomica e gestione del bruco del tabacco su capsicum
ISBN: 9786208537005 / Włoski Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
239,72 |
![]() |
Bionomics and management of tobacco caterpillar on capsicum
ISBN: 9783659404375 / Angielski / Miękka / 2016 / 104 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
246,14 |
![]() |
Bionomie et gestion de la chenille du tabac sur le poivron
ISBN: 9786208536992 / Francuski Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
239,72 |
![]() |
Biomik und Bek?mpfung von Tabakschw?rmern auf Paprika
ISBN: 9786208536978 / Niemiecki Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
239,72 |
![]() |
Bionomia e gest?o da lagarta do tabaco no pimento
ISBN: 9786208537012 / Portugalski Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
239,72 |
![]() |
Genetische Variabilität bei verschiedenen Zwiebelgenotypen
ISBN: 9786208778125 / Niemiecki / Miękka / 2025 / 80 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Die Zwiebel ist ein wichtiges unterirdisches Zwiebelgemüse in den tropischen und subtropischen Regionen der Welt. Die Zwiebel gilt nach der Tomate als die zweitwichtigste Gemüsepflanze der Welt. Sie ist als Gemüse und Gewürz in jeder Küche unverzichtbar und wird zum Würzen vieler Lebensmittel verwendet. Daher wird die Zwiebel im Volksmund auch als "Königin der Küche" bezeichnet. Außerdem wird die Zwiebel als Salat und Gurke verwendet. In letzter Zeit wird die Zwiebel von der verarbeitenden Industrie in größerem Umfang für die Herstellung von getrockneten Zwiebelformen wie Pulver...
Die Zwiebel ist ein wichtiges unterirdisches Zwiebelgemüse in den tropischen und subtropischen Regionen der Welt. Die Zwiebel gilt nach der Tomate al...
|
cena:
223,72 |
![]() |
Variabilité génétique dans différents génotypes d'oignon
ISBN: 9786208778132 / Francuski / Miękka / 2025 / 80 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) L'oignon est un légume bulbe souterrain important des régions tropicales et subtropicales du monde. L'oignon est considéré comme le deuxième légume le plus cultivé dans le monde après la tomate. C'est un élément indispensable dans chaque cuisine en tant que légume et condiment utilisé pour aromatiser de nombreuses denrées alimentaires. C'est pourquoi l'oignon est communément appelé « la reine de la cuisine ». En outre, l'oignon est utilisé comme salade et cornichon. Récemment, l'oignon a été davantage utilisé par l'industrie de transformation pour préparer des formes...
L'oignon est un légume bulbe souterrain important des régions tropicales et subtropicales du monde. L'oignon est considéré comme le deuxième lég...
|
cena:
223,72 |
![]() |
Zmiennosc genetyczna róznych genotypów cebuli
ISBN: 9786208778118 / Polski / Miękka / 2025 / 76 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
223,72 |
![]() |
Variabilità genetica in diversi genotipi di cipolla
ISBN: 9786208778156 / Włoski / Miękka / 2025 / 80 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
223,72 |
![]() |
Variabilidade genética em diferentes genótipos de cebola
ISBN: 9786208778163 / Portugalski / Miękka / 2025 / 80 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
223,72 |
![]() |
Genetic Variability in Different Genotypes of Onion
ISBN: 9783659906947 / Angielski / Miękka / 2016 / 92 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
223,72 |