• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

G H SULAYMANOVA » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 6

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Teoriya formoobrazovaniya obemnykh izdeliy v rezhimakh sverkhplastichnosti Sulaymanova Sveta 9783659394942
Teoriya formoobrazovaniya obemnykh izdeliy v rezhimakh sverkhplastichnosti

ISBN: 9783659394942 / Rosyjski / Miękka / 2013 / 240 str.

ISBN: 9783659394942/Rosyjski/Miękka/2013/240 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Sulaymanova Sveta;Rudaev Yakov Isaakovich
Dano analiticheskoe reshenie zadach optimizatsii i upravleniya tekhnologicheskimi protsessami shtampovki, pressoprokatki i pressovaniya v rezhimakh sverkhplastichnosti. Ob"ektom issledovaniya yavlyayutsya promyshlennye alyuminievye splavy, effekt sverkhplastichnosti kotorykh razvivaetsya v protsesse strukturnogo fazovogo perekhoda - dinamicheskoy rekristallizatsii. Pokazana vozmozhnost optimalnym sochetaniem energosilovykh i kinematicheskikh parametrov upravlyat pri nagreve i deformatsii strukturnym sostoyaniem materiala i prognozirovat izgotovlenie detaley i polufabrikatov s napered...
Dano analiticheskoe reshenie zadach optimizatsii i upravleniya tekhnologicheskimi protsessami shtampovki, pressoprokatki i pressovaniya v rezhimakh s...
cena: 343,97

 Formation of functional properties of emulsified products SULAYMANOVA, G. H., AShUROVA, M. Z. 9786204439297
Formation of functional properties of emulsified products

ISBN: 9786204439297 / Angielski / Miękka / 108 str.

ISBN: 9786204439297/Angielski/Miękka/108 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
G. H. SULAYMANOVA; M. Z. AShUROVA
Production of fatty products, including emulsion ones, for nutrition of various population groups with a balanced complex of biologically active substances: lipids, fatty acids, proteins, vitamins and minerals, possibly based on the development of effective methods for the production of emulsion products using local raw materials. In this regard, scientific and experimental research has been carried out in the direction of improving the technologies for the production of emulsion fat products using local raw materials, improving their quality and ensuring food safety, which is relevant. In...
Production of fatty products, including emulsion ones, for nutrition of various population groups with a balanced complex of biologically active subst...
cena: 276,87

 Formation des propriétés fonctionnelles des produits émulsifiés SULAYMANOVA, G. H., AShUROVA, M. Z. 9786204439303
Formation des propriétés fonctionnelles des produits émulsifiés

ISBN: 9786204439303 / Francuski / Miękka / 112 str.

ISBN: 9786204439303/Francuski/Miękka/112 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
G. H. SULAYMANOVA; M. Z. AShUROVA
Production de produits gras, y compris des émulsions, pour la nutrition de divers groupes de population avec un complexe équilibré de substances biologiquement actives : lipides, acides gras, protéines, vitamines et minéraux, éventuellement sur la base du développement de méthodes efficaces pour la production d'émulsions à partir de matières premières locales. À cet égard, des recherches scientifiques et expérimentales ont été menées dans le but d'améliorer les technologies de production de produits gras en émulsion à partir de matières premières locales, d'améliorer...
Production de produits gras, y compris des émulsions, pour la nutrition de divers groupes de population avec un complexe équilibré de substances bi...
cena: 276,87

 Bildung der funktionellen Eigenschaften von emulgierten Produkten SULAYMANOVA, G. H., AShUROVA, M. Z. 9786204439280
Bildung der funktionellen Eigenschaften von emulgierten Produkten

ISBN: 9786204439280 / Miękka / 116 str.

ISBN: 9786204439280/Miękka/116 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
G. H. SULAYMANOVA; M. Z. AShUROVA
Herstellung von fetthaltigen Produkten, einschließlich Emulsionen, für die Ernährung verschiedener Bevölkerungsgruppen mit einem ausgewogenen Komplex biologisch aktiver Substanzen: Lipide, Fettsäuren, Proteine, Vitamine und Mineralien, möglicherweise auf der Grundlage der Entwicklung wirksamer Methoden zur Herstellung von Emulsionsprodukten unter Verwendung lokaler Rohstoffe. In diesem Zusammenhang wurden wissenschaftliche und experimentelle Forschungen durchgeführt, um die Technologien zur Herstellung von Emulsionsfettprodukten unter Verwendung lokaler Rohstoffe zu verbessern, ihre...
Herstellung von fetthaltigen Produkten, einschließlich Emulsionen, für die Ernährung verschiedener Bevölkerungsgruppen mit einem ausgewogenen Komp...
cena: 276,87

 Formazione di proprietà funzionali di prodotti emulsionati SULAYMANOVA, G. H., AShUROVA, M. Z. 9786204439310
Formazione di proprietà funzionali di prodotti emulsionati

ISBN: 9786204439310 / Włoski / Miękka / 112 str.

ISBN: 9786204439310/Włoski/Miękka/112 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
G. H. SULAYMANOVA; M. Z. AShUROVA
cena: 276,87

 Formação das propriedades funcionais dos produtos emulsionados SULAYMANOVA, G. H., AShUROVA, M. Z. 9786204439327
Formação das propriedades funcionais dos produtos emulsionados

ISBN: 9786204439327 / Portugalski / Miękka / 112 str.

ISBN: 9786204439327/Portugalski/Miękka/112 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
G. H. SULAYMANOVA; M. Z. AShUROVA
cena: 276,87


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia