wyszukanych pozycji: 7
![]() |
Every Grain of Rice: Simple Chinese Home Cooking
ISBN: 9781408802526 / Angielski / Twarda / 2012 / 352 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) A ground-breaking introduction to Chinese home cooking
A ground-breaking introduction to Chinese home cooking
|
cena:
130,84 |
![]() |
The Food of Sichuan
ISBN: 9781324004837 / Angielski / Twarda / 2019 / 480 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
162,91 |
![]() |
Every Grain of Rice: Simple Chinese Home Cooking
ISBN: 9780393089042 / Angielski / Twarda / 2013 / 351 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Try your hand at stir-fried potato slivers with chili pepper, vegetarian "Gong Bao Chicken," sour-and-hot mushroom soup, or, if you're ever in need of a quick fix, Fuchsia's emergency late-night noodles. Many of the recipes require few ingredients and are ridiculously easy to make. Fuchsia also includes a comprehensive introduction to the key seasonings and techniques of the Chinese kitchen. With stunning photography and clear instructions, this is an essential cookbook for everyone, beginner and connoisseur alike, eager to introduce Chinese dishes into their daily cooking repertoire.
Try your hand at stir-fried potato slivers with chili pepper, vegetarian "Gong Bao Chicken," sour-and-hot mushroom soup, or, if you're ever in need of...
|
cena:
151,58 |
![]() |
Land of Fish and Rice: Recipes from the Culinary Heart of China
ISBN: 9781408802519 / Angielski / Twarda / 2016 / 368 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
132,41 |
![]() |
Land of Fish and Rice: Recipes from the Culinary Heart of China
ISBN: 9780393254389 / Angielski / Twarda / 2016 / 368 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
132,67 |
![]() |
Die Küche Sichuans
ISBN: 9783959616515 / Niemiecki / Twarda / 496 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Ein einzigartiger Einblick in eine der besten Küchen der Welt.
Fuchsia Dunlop gilt als die Kennerin der Sichuan Küche. Erstmals erscheint nun ihr Bestseller auf Deutsch. Mit spannenden Texten über die kulinarische und kulturelle Geschichte Sichuans und wunderschönen Reise- und Food-Fotografien entführt sie uns in die Region, in der ihre eigene kulinarische Reise begann. Sie überzeugt mit unvergleichlichem Wissen über die überwältigenden Aromen, Texturen und Geschmackserlebnisse der Küche Sichuans. Ein einzigartiger Einblick in eine der besten Küchen der Welt.
Fuchsia Dunlop gilt als die Kennerin der Sichuan Küche. Erstmals erscheint ... |
cena:
268,38 |
![]() |
Invitation to a Banquet: The Story of Chinese Food
ISBN: 9780141997216 / Angielski / Miękka / 2024 Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
76,34 |