wyszukanych pozycji: 9
Shark's Fin and Sichuan Pepper: A sweet-sour memoir of eating in China
ISBN: 9780091918323 / Angielski / Miękka / 2011 / 320 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 8-10 dni roboczych (Dostawa przed świętami) Award-winning food writer Fuchsia Dunlop went to live in China in 1994, and from the very beginning vowed to eat everything she was offered, no matter how alien and bizarre it seemed. In this memoir, Fuchsia recalls her evolving relationship with China and its food.
Award-winning food writer Fuchsia Dunlop went to live in China in 1994, and from the very beginning vowed to eat everything she was offered, no matter...
|
|
cena:
67,06 zł |
Land of Fish and Rice: Recipes from the Culinary Heart of China
ISBN: 9780393254389 / Angielski / Twarda / 2016 / 368 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych (Dostawa przed świętami) |
|
cena:
152,15 zł |
The Food of Sichuan
ISBN: 9781324004837 / Angielski / Twarda / 2019 / 480 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych (Dostawa przed świętami) |
|
cena:
173,88 zł |
Every Grain of Rice: Simple Chinese Home Cooking
ISBN: 9780393089042 / Angielski / Twarda / 2013 / 351 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych (Dostawa przed świętami) Try your hand at stir-fried potato slivers with chili pepper, vegetarian "Gong Bao Chicken," sour-and-hot mushroom soup, or, if you're ever in need of a quick fix, Fuchsia's emergency late-night noodles. Many of the recipes require few ingredients and are ridiculously easy to make. Fuchsia also includes a comprehensive introduction to the key seasonings and techniques of the Chinese kitchen. With stunning photography and clear instructions, this is an essential cookbook for everyone, beginner and connoisseur alike, eager to introduce Chinese dishes into their daily cooking repertoire.
Try your hand at stir-fried potato slivers with chili pepper, vegetarian "Gong Bao Chicken," sour-and-hot mushroom soup, or, if you're ever in need of...
|
|
cena:
152,15 zł |
Die Küche Sichuans
ISBN: 9783959616515 / Niemiecki / Twarda / 496 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. Ein einzigartiger Einblick in eine der besten Küchen der Welt.
Fuchsia Dunlop gilt als die Kennerin der Sichuan Küche. Erstmals erscheint nun ihr Bestseller auf Deutsch. Mit spannenden Texten über die kulinarische und kulturelle Geschichte Sichuans und wunderschönen Reise- und Food-Fotografien entführt sie uns in die Region, in der ihre eigene kulinarische Reise begann. Sie überzeugt mit unvergleichlichem Wissen über die überwältigenden Aromen, Texturen und Geschmackserlebnisse der Küche Sichuans. Ein einzigartiger Einblick in eine der besten Küchen der Welt.
Fuchsia Dunlop gilt als die Kennerin der Sichuan Küche. Erstmals erscheint ... |
|
cena:
275,31 zł |
Land of Fish and Rice: Recipes from the Culinary Heart of China
ISBN: 9781408802519 / Angielski / Twarda / 2016 / 368 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 8-10 dni roboczych (Dostawa przed świętami) |
|
cena:
134,21 zł |
The Food of Sichuan
ISBN: 9781408867556 / Angielski / Twarda / 2019 / 496 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 8-10 dni roboczych (Dostawa przed świętami) An essential update of Fuchsia Dunlop’s landmark book on Sichuan cuisine, with 200 recipes and stunning photographs. Almost twenty years after the publication of Land of Plenty, considered by many to be one of the greatest cookbooks of all time, Fuchsia Dunlop revisits the region where her own culinary journey began, adding more than 70 new recipes to the original repertoire and accompanying them with mouthwatering descriptions of the dazzling flavors and textures of Sichuanese cooking. Food of Sichuan shows home cooks how to re-... An essential update of Fuchsia Dunlop’s landmark book on Sichuan cuisine, with 200 recipes and stunning photographs. <... |
|
cena:
154,86 zł |
Invitation to a Banquet: The Story of Chinese Food
ISBN: 9780141997216 / Angielski / Miękka / 2024 Termin realizacji zamówienia: ok. 8-10 dni roboczych (Dostawa przed świętami) |
|
cena:
67,06 zł |
Every Grain of Rice: Simple Chinese Home Cooking
ISBN: 9781408802526 / Angielski / Twarda / 2012 / 352 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 8-10 dni roboczych (Dostawa przed świętami) A ground-breaking introduction to Chinese home cooking
A ground-breaking introduction to Chinese home cooking
|
|
cena:
134,21 zł |