wyszukanych pozycji: 6
A Treatise on Adulterations of Food, and Culinary Poisons Exhibiting the Fraudulent Sophistications of Bread, Beer, Wine, Spiritous Liquors, Tea, Co
ISBN: 9783847229391 / Angielski / Miękka / 2012 / 150 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
|
cena:
115,02 zł |
A treatise on the art of making good wholesome bread of wheat, oats, rye, barley and other farinaceous grains: in large print
ISBN: 9783387071511 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
|
cena:
285,72 zł |
Frederick Accum: Physische Und Chemische Beschaffenheit Der Baumaterialien. Band 1
ISBN: 9783111218205 / Niemiecki / Twarda / 1826 / 388 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych. |
|
cena:
563,87 zł |
A treatise on the art of making good wholesome bread of wheat, oats, rye, barley and other farinaceous grains: in large print
ISBN: 9783387071504 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
|
cena:
194,87 zł |
A Treatise on Adulterations of Food, and Culinary Poisons: Exhibiting the Fraudulent Sophistications
ISBN: 9781805476078 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
|
cena:
73,50 zł |
Culinary Chemistry: The Scientific Principles of Cookery, with Concise Instructions for Preparing
ISBN: 9781805474944 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
|
cena:
64,85 zł |