Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Current topics in Logic and the Philosophy of Science. Papers from SILFS 2022 postgraduate conference » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2949965]
•
Literatura piękna
[1857847]
więcej...
•
Turystyka
[70818]
•
Informatyka
[151303]
•
Komiksy
[35733]
•
Encyklopedie
[23180]
•
Dziecięca
[617748]
•
Hobby
[139972]
•
AudioBooki
[1650]
•
Literatura faktu
[228361]
•
Muzyka CD
[398]
•
Słowniki
[2862]
•
Inne
[444732]
•
Kalendarze
[1620]
•
Podręczniki
[167233]
•
Poradniki
[482388]
•
Religia
[509867]
•
Czasopisma
[533]
•
Sport
[61361]
•
Sztuka
[243125]
•
CD, DVD, Video
[3451]
•
Technologie
[219309]
•
Zdrowie
[101347]
•
Książkowe Klimaty
[123]
•
Zabawki
[2362]
•
Puzzle, gry
[3791]
•
Literatura w języku ukraińskim
[253]
•
Art. papiernicze i szkolne
[7933]
Kategorie szczegółowe BISAC
Current topics in Logic and the Philosophy of Science. Papers from SILFS 2022 postgraduate conference
ISBN-13
: 9781848904552 / Angielski / Miękka / 2024 / 182 str.
Francesco Bianchini, Vincenzo Fano, Pierluigi Graziani
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Current topics in Logic and the Philosophy of Science. Papers from SILFS 2022 postgraduate conference
ISBN-13
: 9781848904552 / Angielski / Miękka / 2024 / 182 str.
Francesco Bianchini, Vincenzo Fano, Pierluigi Graziani
cena
94,69
zł
(netto: 90,18 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 94,17 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami
Darmowa dostawa!
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Nauka
,
Matematyka
Wydawca:
College Publications
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781848904552
Rok wydania:
2024
Ilość stron:
182
Waga:
0.26 kg
Wymiary:
23.5x15.6x1.0
Oprawa:
Miękka
Udostępnij
Czytaj nas na: