• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Didier Montet » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 13

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Mycotoxins in Food and Beverages Innovations and Advances Part I: Innovations and Advances Part I Montet, Didier 9780367422097
Mycotoxins in Food and Beverages Innovations and Advances Part I: Innovations and Advances Part I

ISBN: 9780367422097 / Angielski / Twarda / 2021 / 292 str.

ISBN: 9780367422097/Angielski/Twarda/2021/292 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Didier Montet; Catherine Brabet; Ramesh C. Ray
cena: 778,85

 Mycotoxins in Food and Beverages: Innovations and Advances Part II Montet, Didier 9781032008370
Mycotoxins in Food and Beverages: Innovations and Advances Part II

ISBN: 9781032008370 / Angielski / Twarda / 2021 / 262 str.

ISBN: 9781032008370/Angielski/Twarda/2021/262 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Didier Montet; Brabet Catherine; Sabine Schorr-Galindo
cena: 851,87

 Aquaculture Microbiology and Biotechnology, Volume 1 Montet, Didier 9781578085743
Aquaculture Microbiology and Biotechnology, Volume 1

ISBN: 9781578085743 / Angielski / Twarda / 2009 / 286 str.

ISBN: 9781578085743/Angielski/Twarda/2009/286 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Aquaculture is currently one of the fastest growing production sectors in the world. It now accounts for nearly half (45%) of the world s food fish (which refers to production of aquatic animals: fish, crustaceans, molluscs, amphibians) and this increase is expected to reach 50% in 2015. Genetic engineering and biotechnology have contributed vastly to this field. The most commonly used methods in fish biotechnology are chromosome manipulation and hormone treatment which can be used to produce triploid, tetraploid, haploid, gynogenetic and androgenetic fish."
Aquaculture is currently one of the fastest growing production sectors in the world. It now accounts for nearly half (45%) of the world s food fish (w...
cena: 1070,92

 Lactic Acid Bacteria as Cell Factories: Synthetic Biology and Metabolic Engineering Montet, Didier 9780323919302
Lactic Acid Bacteria as Cell Factories: Synthetic Biology and Metabolic Engineering

ISBN: 9780323919302 / Angielski / Miękka / 2023 / 350 str.

ISBN: 9780323919302/Angielski/Miękka/2023/350 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
cena: 754,51

 Fermented Foods, Part I: Biochemistry and Biotechnology Didier Montet Ramesh C. Ray 9781498740791
Fermented Foods, Part I: Biochemistry and Biotechnology

ISBN: 9781498740791 / Angielski / Twarda / 2015 / 413 str.

ISBN: 9781498740791/Angielski/Twarda/2015/413 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Didier Montet; Ramesh C. Ray

Traditional fermented foods are not only the staple food for most of developing countries but also the key healthy food for developed countries. As the healthy functions of these foods are gradually discovered, more high throughput biotechnologies are being used to promote the fermented food industries. As a result, the microorganisms, process biochemistry, manufacturing, and down-streaming processing, as well as the bioactive metabolites released by the fermenting organisms and, above all, the healthy functions of these foods were extensively researched. The application and progress of...

Traditional fermented foods are not only the staple food for most of developing countries but also the key healthy food for developed countries. As...

cena: 924,88

 Fermented Foods, Part I: Biochemistry and Biotechnology Didier Montet Ramesh C. Ray 9780367737450
Fermented Foods, Part I: Biochemistry and Biotechnology

ISBN: 9780367737450 / Angielski / Miękka / 2020 / 413 str.

ISBN: 9780367737450/Angielski/Miękka/2020/413 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Didier Montet; Ramesh C. Ray
cena: 233,60

 Microorganisms and Fermentation of Traditional Foods Ramesh C. Ray Montet Didier 9781482223088
Microorganisms and Fermentation of Traditional Foods

ISBN: 9781482223088 / Angielski / Twarda / 2014 / 390 str.

ISBN: 9781482223088/Angielski/Twarda/2014/390 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Ramesh C. Ray; Montet Didier

The first volume in a series covering the latest information in microbiology, biotechnology, and food safety aspects, this book is divided into two parts. Part I focuses on fermentation of traditional foods and beverages, such as cereal and milk products from the Orient, Africa, Latin America, and other areas. Part two addresses fermentation biology, discussing specific topics including microbiology and biotechnology of wine and beer, lactic fermented fruits and vegetables, coffee and cocoa fermentation, probiotics, bio-valorization of food wastes, and solid state fermentation in food...

The first volume in a series covering the latest information in microbiology, biotechnology, and food safety aspects, this book is divided into two...

cena: 997,90

 Fermented Foods, Part II: Technological Interventions Ramesh C. Ray Didier Montet 9781138637849
Fermented Foods, Part II: Technological Interventions

ISBN: 9781138637849 / Angielski / Twarda / 2017 / 525 str.

ISBN: 9781138637849/Angielski/Twarda/2017/525 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Ramesh C. Ray; Didier Montet

This book reviews the use of fermentation to develop healthy and functional foods and beverages, and the commercialization of some of the fermented food products through the use of biotechnology The first two sections cover the health and functional benefits of fermented foods and the latter two sections includes chapters on global and region-specific fermented foods that have crossed the geographical barriers to reach the supermarkets all over the world.


This book reviews the use of fermentation to develop healthy and functional foods and beverages, and the commercialization of some of the fermented...

cena: 1070,92

 Safety and Microbiological Quality Fabienne Remize Didier Montet 9783039214914
Safety and Microbiological Quality

ISBN: 9783039214914 / Angielski / Miękka / 2019 / 124 str.

ISBN: 9783039214914/Angielski/Miękka/2019/124 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Fabienne Remize; Didier Montet
cena: 179,26

 Aquaculture Microbiology and Biotechnology, Vol. 1 Didier Montet R.C. Ray  9781138115224
Aquaculture Microbiology and Biotechnology, Vol. 1

ISBN: 9781138115224 / Angielski / Miękka / 2017 / 286 str.

ISBN: 9781138115224/Angielski/Miękka/2017/286 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Didier Montet;R.C. Ray
Aquaculture is currently one of the fastest growing production sectors in the world. It now accounts for nearly half (45%) of the world�s food fish (which refers to production of aquatic animals: fish, crustaceans, molluscs, amphibians) and this increase is expected to reach 50% in 2015. Genetic engineering and biotechnology have contributed vastly to this field. The most commonly used methods in fish biotechnology are chromosome manipulation and hormone treatment which can be used to produce triploid, tetraploid, haploid, gynogenetic and androgenetic fish.
Aquaculture is currently one of the fastest growing production sectors in the world. It now accounts for nearly half (45%) of the world�s f...
cena: 389,37

 Food Traceability and Authenticity: Analytical Techniques Didier Montet Ramesh C. Ray 9780367781668
Food Traceability and Authenticity: Analytical Techniques

ISBN: 9780367781668 / Angielski / Miękka / 2021 / 354 str.

ISBN: 9780367781668/Angielski/Miękka/2021/354 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Didier Montet; Ramesh C. Ray
cena: 233,60

 Food Traceability and Authenticity: Analytical Techniques Didier Montet Ramesh C. Ray 9781498788427
Food Traceability and Authenticity: Analytical Techniques

ISBN: 9781498788427 / Angielski / Twarda / 2017 / 354 str.

ISBN: 9781498788427/Angielski/Twarda/2017/354 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Didier Montet; Ramesh C. Ray

Food traceability is a growing consumers' concern worldwide. Traceability is undertaken primarily at the administrative level, and the use of advanced analytical tools does not exist yet. Nevertheless, the determination of geographical origin is a demand of the traceability system for the import and export of foodstuffs (UE regulation 178/2002). This book highlights all aspects of food traceability through many axes: the history of traceability, legislations and rules, the actual traceability techniques, and the potential analytical techniques for food traceability; these topics are...

Food traceability is a growing consumers' concern worldwide. Traceability is undertaken primarily at the administrative level, and the use of advan...

cena: 1070,92

 Lactic Acid Bacteria in Food Biotechnology: Innovations and Functional Aspects Spiros Paramithiotis Vasco Ariston d Didier Montet 9780323898751
Lactic Acid Bacteria in Food Biotechnology: Innovations and Functional Aspects

ISBN: 9780323898751 / Angielski / Miękka / 2022

ISBN: 9780323898751/Angielski/Miękka/2022

Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Spiros Paramithiotis; Vasco Ariston de Carvalho4 Azevedo; Didier Montet
cena: 754,51


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia