• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Desh Bandhu Gangwar » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 6

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Grundlegende Chemie der Zutaten für die Keksherstellung Gangwar, Desh Bandhu 9786204782683
Grundlegende Chemie der Zutaten für die Keksherstellung

ISBN: 9786204782683 / Miękka / 80 str.

ISBN: 9786204782683/Miękka/80 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Desh Bandhu Gangwar
Das Motiv dieser Arbeit ist es, die grundlegende Chemie der Zutaten für die Keksherstellung zu verstehen. Alle wichtigen (Weizenmehl, Zucker, Fett, raffiniertes Palmöl) und weniger wichtigen Zutaten (Backtriebmittel, Enzyme, Stärke, Salz, Aromen und Farbstoffe) werden in diesem Buch behandelt. Dieses Werk ist sehr nützlich für Fachleute, die in der Keksherstellung tätig sind. Ich hoffe, dass es für die Forschung und Entwicklung von Keksen und Biskuits nützlich sein wird.
Das Motiv dieser Arbeit ist es, die grundlegende Chemie der Zutaten für die Keksherstellung zu verstehen. Alle wichtigen (Weizenmehl, Zucker, Fett, r...
cena: 178,89 zł

 Bazowaq himiq ingredientow w proizwodstwe pechen'q Gangwar, Desh Bandhu 9786204782720
Bazowaq himiq ingredientow w proizwodstwe pechen'q

ISBN: 9786204782720 / Rosyjski / Miękka / 84 str.

ISBN: 9786204782720/Rosyjski/Miękka/84 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Desh Bandhu Gangwar
cena: 88,78 zł

 Química Básica de Ingredientes no Fabrico de Biscoitos Gangwar, Desh Bandhu 9786204782737
Química Básica de Ingredientes no Fabrico de Biscoitos

ISBN: 9786204782737 / Portugalski / Miękka / 80 str.

ISBN: 9786204782737/Portugalski/Miękka/80 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Desh Bandhu Gangwar
cena: 178,89 zł

 Chimica di base degli ingredienti nella produzione di biscotti Gangwar, Desh Bandhu 9786204782713
Chimica di base degli ingredienti nella produzione di biscotti

ISBN: 9786204782713 / Włoski / Miękka / 80 str.

ISBN: 9786204782713/Włoski/Miękka/80 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Desh Bandhu Gangwar
cena: 178,89 zł

 Chimie de base des ingrédients dans la fabrication de biscuits Gangwar, Desh Bandhu 9786204782706
Chimie de base des ingrédients dans la fabrication de biscuits

ISBN: 9786204782706 / Francuski / Miękka / 80 str.

ISBN: 9786204782706/Francuski/Miękka/80 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Desh Bandhu Gangwar
Le but de cet ouvrage est de comprendre la chimie de base des ingrédients utilisés dans la fabrication des biscuits. Tous les ingrédients majeurs (farine de blé, sucre, graisse, huile de palme raffinée) et mineurs (agent levant, enzymes, amidon, sel, arôme et colorant) sont traités dans cet ouvrage. Cet ouvrage est très utile pour les professionnels de la fabrication de biscuits. Nous espérons qu'il sera utile pour la recherche et le développement des biscuits.
Le but de cet ouvrage est de comprendre la chimie de base des ingrédients utilisés dans la fabrication des biscuits. Tous les ingrédients majeurs (...
cena: 178,89 zł

 Bioconversion of Wheat Straw for the Production of Biofuel Desh Bandhu Gangwar Rajan Sharma 9783659229664
Bioconversion of Wheat Straw for the Production of Biofuel

ISBN: 9783659229664 / Angielski / Miękka / 2012 / 52 str.

ISBN: 9783659229664/Angielski/Miękka/2012/52 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Desh Bandhu Gangwar; Rajan Sharma
cena: 219,69 zł


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia