• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Cristina M Rosell » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 5

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Next-Generation Cereal-Based Foods and Beverages: Breakthroughs in Technology, Sustainability, and Health: Volume 117 Cristina M. Rosell Filiz Koksel 9780443346316
Next-Generation Cereal-Based Foods and Beverages: Breakthroughs in Technology, Sustainability, and Health: Volume 117

ISBN: 9780443346316 / Angielski

ISBN: 9780443346316/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Cristina M. Rosell; Filiz Koksel
cena: 612,09

 Microbial Enzyme Technology in Food Applications Ramesh C. Ray Cristina M. Rosell 9781498749831
Microbial Enzyme Technology in Food Applications

ISBN: 9781498749831 / Angielski / Twarda / 2016 / 520 str.

ISBN: 9781498749831/Angielski/Twarda/2016/520 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Ramesh C. Ray; Cristina M. Rosell

The aim of food processing is to produce food that is palatable and tastes good, extend its shelf-life, increase the variety, and maintain the nutritional and healthcare quality of food. To achieve favorable processing conditions and for the safety of the food to be consumed, use of food grade microbial enzymes or microbes (being the natural biocatalysts) is imperative.

This book discusses the uses of enzymes in conventional and non-conventional food and beverage processing as well as in dairy processing, brewing, bakery and wine making. Apart from conventional uses, the...

The aim of food processing is to produce food that is palatable and tastes good, extend its shelf-life, increase the variety, and maintain the nutr...

cena: 995,85

 
Handbook of Plant-Based Food and Drinks Design

ISBN: 9780443160172 / Angielski

ISBN: 9780443160172/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Fatma Boukid; Cristina M. Rosell; Nicola Gasparre
cena: 752,97

 Bread and Its Fortification: Nutrition and Health Benefits Cristina M. Rosell Joanna Bajerska Aly F. E 9781498701563
Bread and Its Fortification: Nutrition and Health Benefits

ISBN: 9781498701563 / Angielski / Twarda / 2015 / 417 str.

ISBN: 9781498701563/Angielski/Twarda/2015/417 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Cristina M. Rosell; Joanna Bajerska; Aly F. El Sheikha

Today, bread supplies over half of the caloric intake of the world s population including a high proportion of the intake of Vitamins B and E. Bread therefore is a major food of the world. Bread was the main stables of the ancient Egyptian diet. Around 7,000 BC humans (probably Egyptians) somehow learned to grind grains in water and heat the mix on hot stoves to make unleavened bread. The art of bread making goes back to very early stages of different historical eras. Bread is an important part of the human diet, but for many people, it is much more than just providing macro- and...

Today, bread supplies over half of the caloric intake of the world s population including a high proportion of the intake of Vitamins B and E. Brea...

cena: 922,99

 Bread and Its Fortification: Nutrition and Health Benefits Cristina M. Rosell Joanna Bajerska Aly F. E 9781032179636
Bread and Its Fortification: Nutrition and Health Benefits

ISBN: 9781032179636 / Angielski / Miękka / 2021 / 420 str.

ISBN: 9781032179636/Angielski/Miękka/2021/420 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Cristina M. Rosell; Joanna Bajerska; Aly F. El Sheikha
cena: 233,13


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia