• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Carlos Bravo Diaz » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 5

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Lipid Oxidation in Food and Biological Systems: A Physical Chemistry Perspective Carlos Bravo-Diaz 9783030872243
Lipid Oxidation in Food and Biological Systems: A Physical Chemistry Perspective

ISBN: 9783030872243 / Angielski / Miękka / 2023 / 477 str.

ISBN: 9783030872243/Angielski/Miękka/2023/477 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Carlos Bravo-Diaz
This book offers a new physical chemistry perspective on the control of lipid oxidation reactions by antioxidants, and it further explores the application of several oxidation inhibition strategies on food and biological systems. Divided in 3 parts, the book reviews the latest methods to control lipid oxidation, it examines lipid oxidation and inhibition in different food systems, and it finishes with an overview of the biological, health and nutritional effects of lipid oxidation.Chapters from expert contributors cover topics such as the use of magnetic methods to monitor lipid and protein...
This book offers a new physical chemistry perspective on the control of lipid oxidation reactions by antioxidants, and it further explores the applica...
cena: 726,29

 Lipid Oxidation in Food and Biological Systems: A Physical Chemistry Perspective Bravo-Diaz, Carlos 9783030872212
Lipid Oxidation in Food and Biological Systems: A Physical Chemistry Perspective

ISBN: 9783030872212 / Angielski / Twarda / 2022 / 492 str.

ISBN: 9783030872212/Angielski/Twarda/2022/492 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)

This book offers a new physical chemistry perspective on the control of lipid oxidation reactions by antioxidants, and it further explores the application of several oxidation inhibition strategies on food and biological systems. Divided in 3 parts, the book reviews the latest methods to control lipid oxidation, it examines lipid oxidation and inhibition in different food systems, and it finishes with an overview of the biological, health and nutritional effects of lipid oxidation.



Chapters from expert contributors cover topics such as the use of magnetic methods to monitor...

This book offers a new physical chemistry perspective on the control of lipid oxidation reactions by antioxidants, and it further explores the...

cena: 726,29

 An In-Depth Guide to Oil-in-Water Emulsions Carlos Bravo Diaz 9781536197013
An In-Depth Guide to Oil-in-Water Emulsions

ISBN: 9781536197013 / Angielski / Twarda / 2021 / 239 str.

ISBN: 9781536197013/Angielski/Twarda/2021/239 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Carlos Bravo Diaz
When oil is dispersed in the form of droplets in water in the presence of a suitable surfactant, oil-in-water (O/W) emulsions are formed. They have unique chemical properties covering a wide range of applications from environmental technologies to foodstuffs. In this book, authors discuss the preparation of O/W emulsions and their implications in environmental and food problems, covering hot topics including the composition and spill behavior of diluted bitumens, the use of O/W emulsions as platforms for the synthesis of waterborne particles, new methods to separate oil from water in oily...
When oil is dispersed in the form of droplets in water in the presence of a suitable surfactant, oil-in-water (O/W) emulsions are formed. They have un...
cena: 842,08

 From Experimental Kinetic Data to Reaction Mechanisms Carlos Bravo-Diaz Sonia Losada-Barreiro Jos? Santos 9783031907012
From Experimental Kinetic Data to Reaction Mechanisms

ISBN: 9783031907012 / Angielski

ISBN: 9783031907012/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Carlos Bravo-Diaz; Sonia Losada-Barreiro; José Santos
cena: 403,47

 Avances investigadores y pedagógicos sobre la enseñanza del español: aportes desde el contexto universitario británico Carlos Soler Montes, Rocío Díaz-Bravo, Vicens Colomer I Domínguez 9782383720065
Avances investigadores y pedagógicos sobre la enseñanza del español: aportes desde el contexto universitario británico

ISBN: 9782383720065 / Hiszpański / Miękka / 2022 / 206 str.

ISBN: 9782383720065/Hiszpański/Miękka/2022/206 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Carlos Soler Montes;Rocío Díaz-Bravo;Vicens Colomer I Domínguez
cena: 128,42


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia