• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Camila C de Quadros » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 6

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Fish Proteins: A Study of their Obtaining and Characterization da Rocha, Meritaine, C. de Quadros, Camila, Prentice, Carlos 9786206806912
Fish Proteins: A Study of their Obtaining and Characterization

ISBN: 9786206806912 / Angielski / Miękka / 2025 / 52 str.

ISBN: 9786206806912/Angielski/Miękka/2025/52 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Meritaine da Rocha; Camila C. de Quadros; Carlos Prentice
Skeletal muscle proteins are organized according to their solubility or biological function. The solubility of these proteins depends on their cellular location and they comprise three classes of proteins, identified as sarcoplasmic, myofibrillar and stromal. Sarcoplasmic, myofibrillar and stromal proteins comprise 20 to 30%, 65 to 75% and 3 to 10% of the total protein present in fish muscle. Myofibrillar proteins, which are important for gel formation and water retention, are insoluble in water but soluble in concentrated salt solutions. Protein isolates are commonly obtained by the...
Skeletal muscle proteins are organized according to their solubility or biological function. The solubility of these proteins depends on their cellula...
cena: 160,21

 Proteine del pesce: uno studio sul loro approvvigionamento e sulla loro caratterizzazione da Rocha, Meritaine, C. de Quadros, Camila, Prentice, Carlos 9786206806905
Proteine del pesce: uno studio sul loro approvvigionamento e sulla loro caratterizzazione

ISBN: 9786206806905 / Włoski / Miękka / 2025 / 56 str.

ISBN: 9786206806905/Włoski/Miękka/2025/56 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Meritaine da Rocha; Camila C. de Quadros; Carlos Prentice
cena: 160,21

 Fischproteine: Eine Studie über ihre Beschaffung und Charakterisierung da Rocha, Meritaine, C. de Quadros, Camila, Prentice, Carlos 9786206806875
Fischproteine: Eine Studie über ihre Beschaffung und Charakterisierung

ISBN: 9786206806875 / Niemiecki / Miękka / 2025 / 56 str.

ISBN: 9786206806875/Niemiecki/Miękka/2025/56 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Meritaine da Rocha; Camila C. de Quadros; Carlos Prentice
Skelettmuskelproteine werden nach ihrer Löslichkeit oder ihrer biologischen Funktion eingeteilt. Die Löslichkeit dieser Proteine hängt von ihrer zellulären Lage ab und sie umfassen drei Klassen von Proteinen, die als sarkoplasmatisch, myofibrillär und stromal bezeichnet werden. Sarkoplasmatische, myofibrilläre und stromale Proteine machen 20 bis 30 %, 65 bis 75 % und 3 bis 10 % des gesamten Proteins im Fischmuskel aus. Myofibrilläre Proteine, die für die Gelbildung und das Wasserbindevermögen wichtig sind, sind unlöslich in Wasser, aber löslich in konzentrierten Salzlösungen....
Skelettmuskelproteine werden nach ihrer Löslichkeit oder ihrer biologischen Funktion eingeteilt. Die Löslichkeit dieser Proteine hängt von ihrer ze...
cena: 160,21

 Protéines de poisson : étude de leur approvisionnement et de leur caractérisation da Rocha, Meritaine, C. de Quadros, Camila, Prentice, Carlos 9786206806882
Protéines de poisson : étude de leur approvisionnement et de leur caractérisation

ISBN: 9786206806882 / Francuski / Miękka / 2025 / 56 str.

ISBN: 9786206806882/Francuski/Miękka/2025/56 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Meritaine da Rocha; Camila C. de Quadros; Carlos Prentice
Les protéines des muscles squelettiques sont organisées selon leur solubilité ou leur fonction biologique. La solubilité de ces protéines dépend de leur localisation cellulaire et elles comprennent trois classes de protéines, identifiées comme sarcoplasmiques, myofibrillaires et stromales. Les protéines sarcoplasmiques, myofibrillaires et stromales représentent 20 à 30 %, 65 à 75 % et 3 à 10 % des protéines totales présentes dans le muscle de poisson. Les protéines myofibrillaires, qui sont importantes pour la formation de gel et la rétention d'eau, sont insolubles dans l'eau...
Les protéines des muscles squelettiques sont organisées selon leur solubilité ou leur fonction biologique. La solubilité de ces protéines dépend...
cena: 160,21

 Bialka rybne: badanie ich pozyskiwania i charakterystyki da Rocha, Meritaine, C. de Quadros, Camila, Prentice, Carlos 9786206806868
Bialka rybne: badanie ich pozyskiwania i charakterystyki

ISBN: 9786206806868 / Polski / Miękka / 2025 / 52 str.

ISBN: 9786206806868/Polski/Miękka/2025/52 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Meritaine da Rocha; Camila C. de Quadros; Carlos Prentice
cena: 160,21

 
Biodegradable polymers from marine compounds

ISBN: 9786206787112 / Angielski / Miękka / 72 str.

ISBN: 9786206787112/Angielski/Miękka/72 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Meritaine da Rocha; Camila da Costa de Quadros; Helena Leão Gouveia
The increase in the consumption of aquatic food products has resulted in an increase in fish processing wastes and research groups around the world have been working on converting these wastes into useful food and bioactive compounds. These by-products are a significant source of protein, and other components, such as bioactive compounds. The identification of bioactive compounds from marine and aquaculture sources has been a major effort in several researches in the world. These raw materials serve as a rich source of functional materials such as collagen, gelatin, and polysaccharides as...
The increase in the consumption of aquatic food products has resulted in an increase in fish processing wastes and research groups around the world ha...
cena: 195,91


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia