• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Cameron R Hackney » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 3

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Environmental Indicators and Shellfish Safety Cameron R. Hackney Merle D. Pierson Cameron R 9781461358435
Environmental Indicators and Shellfish Safety

ISBN: 9781461358435 / Angielski / Miękka / 2012 / 523 str.

ISBN: 9781461358435/Angielski/Miękka/2012/523 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Cameron R. Hackney; Merle D. Pierson; Cameron R. Hackney
The abundant shellfish populations of the rich brackish waters of the coastal areas have been an important source of food from prehistoric times. Productive shellfish-harvesting waters have been decreasing at an alarming rate in recent times. Currently, of the fifteen million acres of national estuarine waters available for shellfish harvesting, only 64% are classified as approved and the amount of acreage available is decreasing annUally. The remaining areas are classified as prohibited, conditionally approved or restricted. Despite the growing problems, the shellfish industry is of vital...
The abundant shellfish populations of the rich brackish waters of the coastal areas have been an important source of food from prehistoric times. Prod...
cena: 403,47 zł

 Microbiology of Marine Food Products Donn R. Ward Cameron A. Hackney Donn R 9781461367512
Microbiology of Marine Food Products

ISBN: 9781461367512 / Angielski / Miękka / 2012 / 450 str.

ISBN: 9781461367512/Angielski/Miękka/2012/450 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Donn R. Ward; Cameron A. Hackney; Donn R. Ward
In recent years, consumption ofseafood products has risen dramatically. Howev- er, along with the growth inconsumption, there has beengrowingenthusiasm for efforts to improve the qualityand the perceived safety of seafoods. This has culminated in'the debate on "Mandatory Seafood Inspection." While quality and safety are the principal issues behind the inspection debate, microbiology is one of the principal sciences associated with quality and safety. All foodcommodities have their owndistinctive microbiology.However, of all the food commodities, seafoods have one ofthe most, ifnot the most,...
In recent years, consumption ofseafood products has risen dramatically. Howev- er, along with the growth inconsumption, there has beengrowingenthusias...
cena: 201,72 zł

 Microbiology of Marine Food Products Donn R. Ward Cameron A. Hackney Rebecca Helen Helen Helen Helen He Ward 9780442233464
Microbiology of Marine Food Products

ISBN: 9780442233464 / Angielski / Twarda / 1991 / 450 str.

ISBN: 9780442233464/Angielski/Twarda/1991/450 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Donn R. Ward; Cameron A. Hackney; Peter Ed. Ward
Over the last decade, interest in seafood products has grown dramatically. The increasing level of consumer interest has resulted in a proliferation of research initiatives to understand the unique properties of seafoods. Microbiology is only one of the scientific disciplines involved in seafood research, but it is fundamental to understanding the quality and safety issues that are important to the seafood industry and consumers. The purpose of this book is to survey the microbiological characteristics associated with many of the major seafood commodities and the changes in the microflora as...
Over the last decade, interest in seafood products has grown dramatically. The increasing level of consumer interest has resulted in a proliferation o...
cena: 479,38 zł


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia