wyszukanych pozycji: 2
So einfach geht Sauerteig
ISBN: 9783833880285 / Niemiecki / Twarda / 2021 / 160 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. Brot backen - so geht's Der umfangreiche Theorieteil führt verständlich und alltagstauglich ins Thema Sauerteig ein. Ein ganzes Sauerteig Buch also - mit Zutatenübersicht, praktischen Helfern, Knet-Tipps sowie Backofenhinweisen.
Sauerteig-Rezepte Das Buch startet mit einfachen Rezepten. Die gelingen garantiert, brauchen nur wenige Zutaten und sind perfekt für Hobbybäcker geeignet.
Brot backen - so geht's Der umfangreiche Theorieteil führt verständlich und alltagstau... |
|
cena:
90,68 zł |
Po prostu chleb. Domowe pieczywo na zakwasie...
ISBN: 9788327126764 / Polski / broszurowa / 2023 / 160 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 6-8 dni roboczych. Czy może być coś lepszego niż pachnący, własnoręcznie upieczony chleb na zakwasie, wyjęty właśnie z piekarnika? Mistrz piekarnictwa Siegfried Brenneis krok po kroku w prosty i przystępny sposób tłumaczy, jak wyhodować własny zakwas, odpowiednio go prowadzić, a następnie używać do wyrobu domowego pieczywa. Znajdziesz tutaj podstawowe przepisy, idealne dla osób początkujących, a także wiele receptur dla tych, którzy pieką na zakwasie już od jakiegoś czasu. Dzięki tej książce upieczesz nie tylko chleb, bułki czy bagietki, ale również ciasta i inne słodkości.
Czy może być coś lepszego niż pachnący, własnoręcznie upieczony chleb na zakwasie, wyjęty właśnie z piekarnika? Mistrz piekarnictwa Siegfrie...
|
|
47,40 zł |