• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Food Additives » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Food Additives

ISBN-13: 9780824793432 / Angielski / Twarda / 2001 / 952 str.

Alfred Larry Branen; P. Michael Davidson; Branen Larry Branen
Food Additives Alfred Larry Branen P. Michael Davidson Branen Larry Branen 9780824793432 CRC - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Food Additives

ISBN-13: 9780824793432 / Angielski / Twarda / 2001 / 952 str.

Alfred Larry Branen; P. Michael Davidson; Branen Larry Branen
cena 1804,78 zł
(netto: 1718,84 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 1763,09 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

This work emphasizes the biochemical, chemical and toxicological components of numerous food additives as well as their benefits and risks. This second edition contains ten new chapters showcasing research on food phosphates, commercial starches, anti-browning agents, essential fatty acids, and fat substitutes.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
CRC
Seria wydawnicza:
Materials Engineering
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780824793432
Rok wydania:
2001
Wydanie:
Rev and Expande
Numer serii:
000050637
Ilość stron:
952
Waga:
1.84 kg
Wymiary:
26.26 x 18.8 x 4.93
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01

"The new and expanded second edition is organized to provide easy access to quick facts or facilitate in-depth research. … [C]onsumers will find the chapters on hypersensitivity, food additives and children, and the regulation of additives in the U.S. very useful. This well organized, quality work provides a balanced scientific treatise on food additives and is highly recommended for academic, consumer health, health sciences and governmental libraries, as well as corporate libraries specializing in food science and technology."
- E-Streams, Vol. 6, No. 7, July 2003

International acclaim for the first edition…
"…invaluable to those interested in food science and technology, consumer organisations, research scholars and scientists working in this area."
-Journal of Food Science and Technology (1990)

"…extremely useful on the shelf in both the industrial and academic laboratory….it is encouraging to see such a comprehensive review between two covers."
-Food Technology in New Zealand (1992)

"…To get an informed overall view of food additives here is a book that will take you a long way."
-Food Trade Review (1990)

"…a key source of information on the important scientific issues which relate to the use of additives in food."
-Journal of Food Engineering (1991)

"…There is not a more comprehensive and up-to-date text on this subject on the shelves today."
-Australian Journal of Nutrition and Dietetics (1991)

"This book provides more than the title promises. It is a successful and useful combination of food additives reviewed/discussed on the general background of related food biochemistry."
-Cereal Foods World (1990)

"…valuable….comprehensive…Food technologists in research or manufacturing and food marketers will find this book of utmost value."
-Food Technology

"…presents the most recent breakthroughs in food additives use worldwide…will be helpful to those interested in food science and technology."
-Food Trade Review

Promo Copy

Food Additive Intake Assessment, S. Salminen and R. Tahvonen
Risks and Benefits of Food Additives, S.S. Sumner and J.D. Eifert
Food Additives and Hypersensitivity, M. Hannuksela and T. Haahtela
The Role of Food Additives and Chemicals in Behavioral, Learning, Activity, and Sleep Problems in Children, J. Breakey, C. Reilly, and H. Connell
Consumer Attitudes Toward Food Additives, C.M. Bruhn
Food Additives in the European Union, R. Verbruggen
Regulation of Food Additives in the United States, P. Barton Hutt
Nutritional Additives, M.A. Swanson and P. Evenson
Essential Fatty Acids as Food Additives, D.J. Kyle
Fat Substitutes and Replacers, S.M. Mahungu, S.L. Hansen, and W.E. Artz
Food Additives for Special Dietary Purposes, J.M. V. Grigor, W.S. Johnson, and S. Salminen
Flavoring Agents, G.S. Sinki and R.J. Gordon
Flavor Enhancers, Y.-h. Sugita
Sweeteners, S. Salminen and A. Hallikainen
Synthetic Food Colorants, J.H. Thorngate, III
Natural Color Additives, Y.-K. Lee and H.-P. Khng
Antioxidants, J.B. German
Antibrowning Agents, G.M. Sapers, K.B. Hicks, and R.L. Miller
Antimicrobial Agents, P.M. Davidson, V.K. Juneja, and J.K. Branen
pH Control Agents and Acidulants, S. Doores
Enzymes, A. Kilara and M. Desai
Emulsifiers, S.M. Mahungu and W.E. Artz
Commercial Starches and Their Potential in Foods, T.E. Luallen
Food Phosphates, L.E. Lampila and J.P. Godber

Appendix 1: Functional Classes, Definitions, and Technological Functions
Appendix 2: Numbering System for Food Additives
Appendix 3: List of Modified Starches
Index



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia