wyszukanych pozycji: 10
Biogenic Amines in Food: Analysis, Occurrence and Toxicity
ISBN: 9781788014366 / Angielski / Twarda / 2019 / 329 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych. |
|
cena:
886,71 zł |
Opredelenie biomarkerow diabeta II i onkologicheskih zabolewanij pecheni
ISBN: 9786206254096 / Rosyjski / Miękka / 140 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
132,75 zł |
Biogenic Amines : Sample Preparation Techniques for Food Analysis
ISBN: 9783639285291 / Angielski / Miękka / 2010 / 132 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
271,96 zł |
Determination of biomarkers for diabetic II and liver cancer diseases : New analytical methods for the determination of diabetic II drugs and -keto acids in biological fluids
ISBN: 9783659811173 / Angielski / Miękka / 2017 / 160 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
299,16 zł |
Bestimmung von Biomarkern fur Diabetiker II und Leberkrebserkrankungen
ISBN: 9786206254102 / Niemiecki Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
299,16 zł |
Determinacao de biomarcadores para doencas diabeticas II e cancro do figado
ISBN: 9786206254140 / Portugalski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
299,16 zł |
Determinazione di biomarcatori per le malattie del diabete II e del cancro al fegato
ISBN: 9786206254133 / Włoski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
299,16 zł |
Determination de biomarqueurs pour les maladies liees au diabete II et au cancer du foie
ISBN: 9786206254119 / Francuski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
299,16 zł |
Green Tea Extracts
ISBN: 9783847373902 / Angielski / Miękka / 2012 / 164 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
313,45 zł |
Solid Phase Extraction Of Biogenic Amines Using New Hydrazones
ISBN: 9783659623103 / Angielski / Miękka / 2014 / 144 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. The presence of biogenic amines in food constitutes a potential public health concern due to their physiological and toxicological effects. Besides their toxicological effects, biogenic amines also can be used as indicators of safety, quality and/or acceptability in foods. For these reasons, it is important to monitor biogenic amines levels in food. Since some people may suffer adverse reactions after consuming amines, the production of fermented foods with predictably low levels of specified amines is a goal that needs to be addressed in the future by the food industry. Therefore a...
The presence of biogenic amines in food constitutes a potential public health concern due to their physiological and toxicological effects. Besides th...
|
|
cena:
285,33 zł |