wyszukanych pozycji: 5
Caractéristiques physiques et techniques du lait écrémé
ISBN: 9786205333136 / Francuski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
182,25 zł |
Características físicas e de engenharia do leite desnatado
ISBN: 9786205333150 / Portugalski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
182,25 zł |
Physikalische und technische Eigenschaften von Magermilch
ISBN: 9786205333112 / Niemiecki Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
182,25 zł |
Physical and Engineering Characteristics of Skim Milk
ISBN: 9786137106266 / Angielski / Miękka / 2018 / 84 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
182,25 zł |
Caratteristiche fisiche e tecniche del latte scremato
ISBN: 9786205333143 / Włoski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
182,25 zł |