• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Anoop Singh Chauhan » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 10

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Qualité physico-chimique du rabri Chauhan, Anoop Singh, Yadav, M. P. S. 9786206628163
Qualité physico-chimique du rabri

ISBN: 9786206628163 / Francuski / Miękka / 88 str.

ISBN: 9786206628163/Francuski/Miękka/88 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Anoop Singh Chauhan; M. P. S. Yadav
L'ouvrage intitulé "Physico-chemical Properties of Rabri" porte sur un produit laitier traditionnel d'Asie du Sud-Est. Ces dernières années, l'industrie laitière a adopté avec succès la fabrication de plusieurs produits laitiers indigènes traditionnels à l'échelle commerciale. La fabrication du rabri est encore confinée aux confiseurs de lait (Halwaies) dans chaque localité car aucune méthode standard n'est employée dans la fabrication du rabri par les Halwaies, ce qui entraîne de grandes variations dans sa qualité et à petite échelle. Ce livre fournit cependant des normes de...
L'ouvrage intitulé "Physico-chemical Properties of Rabri" porte sur un produit laitier traditionnel d'Asie du Sud-Est. Ces dernières années, l'indu...
cena: 223,72 zł

 Qualità fisico-chimiche del Rabri Chauhan, Anoop Singh, Yadav, M. P. S. 9786206628330
Qualità fisico-chimiche del Rabri

ISBN: 9786206628330 / Włoski / Miękka / 84 str.

ISBN: 9786206628330/Włoski/Miękka/84 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Anoop Singh Chauhan; M. P. S. Yadav
cena: 223,72 zł

 Qualidade físico-química do Rabri Chauhan, Anoop Singh, Yadav, M. P. S. 9786206628354
Qualidade físico-química do Rabri

ISBN: 9786206628354 / Portugalski / Miękka / 84 str.

ISBN: 9786206628354/Portugalski/Miękka/84 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Anoop Singh Chauhan; M. P. S. Yadav
cena: 223,72 zł

 Physikalisch-chemische Qualität von Rabri Chauhan, Anoop Singh, Yadav, M. P. S. 9786206628132
Physikalisch-chemische Qualität von Rabri

ISBN: 9786206628132 / Niemiecki / Miękka / 88 str.

ISBN: 9786206628132/Niemiecki/Miękka/88 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Anoop Singh Chauhan; M. P. S. Yadav
Das Buch mit dem Titel "Physikalisch-chemische Eigenschaften von Rabri" bezieht sich auf ein traditionelles Milchprodukt aus Südostasien. Die Molkereiindustrie hat in den letzten Jahren erfolgreich die Herstellung mehrerer traditioneller einheimischer Milchprodukte in kommerziellem Maßstab übernommen. Die Herstellung von Rabri ist nach wie vor auf die Milchkonditoren (Halwaies) in den einzelnen Orten beschränkt, da bei der Herstellung von Rabri durch die Halwaies keine Standardmethode angewandt wird und große Unterschiede in der Qualität bestehen. In diesem Buch werden jedoch die...
Das Buch mit dem Titel "Physikalisch-chemische Eigenschaften von Rabri" bezieht sich auf ein traditionelles Milchprodukt aus Südostasien. Die Molkere...
cena: 223,72 zł

 Physico-chemical Quality of Rabri Chauhan, Anoop Singh; Yadav, M. P. S. 9783330044456
Physico-chemical Quality of Rabri

ISBN: 9783330044456 / Angielski / Miękka / 2017 / 92 str.

ISBN: 9783330044456/Angielski/Miękka/2017/92 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Anoop Singh Chauhan; M. P. S. Yadav
cena: 223,72 zł

 Verwertung von Molkegetr?nken Manoj Gupta Anoop Singh Chauhan M. P. S. Yadav 9786206920038
Verwertung von Molkegetr?nken

ISBN: 9786206920038 / Niemiecki

ISBN: 9786206920038/Niemiecki

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Manoj Gupta; Anoop Singh Chauhan; M. P. S. Yadav
cena: 223,72 zł

 Utiliza??o da bebida de soro de leite Manoj Gupta Anoop Singh Chauhan M. P. S. Yadav 9786206920069
Utiliza??o da bebida de soro de leite

ISBN: 9786206920069 / Portugalski

ISBN: 9786206920069/Portugalski

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Manoj Gupta; Anoop Singh Chauhan; M. P. S. Yadav
cena: 223,72 zł

 Utilizzo delle bevande a base di siero di latte Manoj Gupta Anoop Singh Chauhan M. P. S. Yadav 9786206920052
Utilizzo delle bevande a base di siero di latte

ISBN: 9786206920052 / Włoski

ISBN: 9786206920052/Włoski

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Manoj Gupta; Anoop Singh Chauhan; M. P. S. Yadav
cena: 223,72 zł

 Utilization of Whey Beverage Gupta, Manoj; Chauhan, Anoop Singh; Yadav, M. P. S. 9783330053694
Utilization of Whey Beverage

ISBN: 9783330053694 / Angielski / Miękka / 2017 / 96 str.

ISBN: 9783330053694/Angielski/Miękka/2017/96 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Manoj Gupta; Anoop Singh Chauhan; M. P. S. Yadav
cena: 223,72 zł

 Utilisation des boissons ? base de lactos?rum Manoj Gupta Anoop Singh Chauhan M. P. S. Yadav 9786206920045
Utilisation des boissons ? base de lactos?rum

ISBN: 9786206920045 / Francuski

ISBN: 9786206920045/Francuski

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Manoj Gupta; Anoop Singh Chauhan; M. P. S. Yadav
cena: 223,72 zł


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia