• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Anne Cazor » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 4

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Molecular Cuisine: Twenty Techniques, Forty Recipes Cazor, Anne 9781439871638
Molecular Cuisine: Twenty Techniques, Forty Recipes

ISBN: 9781439871638 / Angielski / Twarda / 2011 / 160 str.

ISBN: 9781439871638/Angielski/Twarda/2011/160 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Gui Alinat

Get more recipes, more techniques, more deliciousness Using methods that may seem more suited to science labs than kitchens, Molecular Cuisine: Twenty Techniques, Forty Recipes unlocks the secrets to the dishes, textures, techniques, and sensations of molecular cuisine. It explores revolutionary techniques that have the remarkable ability to toy with the chemical and physical reactions of cooking to create revolutionized versions of common cuisine.

With the recipes and techniques in this book, you will quickly be creating dishes such as:

  • Fizzy...

Get more recipes, more techniques, more deliciousness Using methods that may seem more suited to science labs than kitchens, Molecular Cui...

cena: 337,90

 Patisserie at Home Melanie Dupuis Anne Cazor 9780062445315
Patisserie at Home

ISBN: 9780062445315 / Angielski / Twarda / 2016 / 288 str.

ISBN: 9780062445315/Angielski/Twarda/2016/288 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Melanie Dupuis; Anne Cazor

The ultimate French pastry and dessert cookbook, featuring 100 sumptuous, easy-to-master recipes, stunning full-color illustrations, and a breathtaking design that helps home cooks create the perfect dessert.

In this essential baking bible, patissiere Melanie Dupuis and molecular gastronomist Anne Cazor demystify the art of French baking for home cooks, giving them the tools, instructions, and recipes to create the most delicious and elaborate desserts.

Patisserie at Home begins with the fundamental base recipes for pastry dough (broken, puff, brioche, and more) and...

The ultimate French pastry and dessert cookbook, featuring 100 sumptuous, easy-to-master recipes, stunning full-color illustrations, and a breathta...

cena: 190,05

 Espumas : Neue Mousses und Schäume Cazor, Anne; Guillemard, Marion 9783775006347
Espumas : Neue Mousses und Schäume

ISBN: 9783775006347 / Niemiecki / Twarda / 2018 / 70 str.

ISBN: 9783775006347/Niemiecki/Twarda/2018/70 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Anne Cazor; Marion Guillemard
Neue köstliche Luftschlösser. §33 pikante & süße Rezepte für luftig leichten Genuss, warm und kalt und mit Profi-Tricks und Tipps für ein sicheres Gelingen.
Neue köstliche Luftschlösser. §33 pikante & süße Rezepte für luftig leichten Genuss, warm und kalt und mit Profi-Tricks und Tipps für ein siche...
cena: 62,48

 Das kleine Handbuch der Tartes und Torten Dupuis, Mélanie, Cazor, Anne 9783957284129
Das kleine Handbuch der Tartes und Torten

ISBN: 9783957284129 / Niemiecki / Twarda / 2021 / 144 str.

ISBN: 9783957284129/Niemiecki/Twarda/2021/144 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Mélanie Dupuis; Anne Cazor

Im Nu zum Backprofi: Das Backbuch für zauberhafte Tartes und himmlische Torten

Das kleine Handbuch der Tartes und Torten lüftet die Geheimnisse der französischen Backkunst und erklärt Schritt für Schritt, wie Sie ganz easy feine Tartes und Torten selbst zu Hause backen können. Der Clou dabei sind die illustrierten Querschnittsansichten, in denen die Backwerke dargestellt werden, sodass Sie im Handumdrehen direkten Einblick in die Anatomie beispielsweise von Schoko-Soufflé-Tartelettes oder eine...

Im Nu zum Backprofi: Das Backbuch für zauberhafte Tartes und himmlische Torten

...

cena: 89,25


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia