wyszukanych pozycji: 9
![]() |
Effect of the zootechnical additive VITAFERT
ISBN: 9786208993221 / Angielski / Miękka / 2025 / 56 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Rabbit meat has outstanding nutritional characteristics, specifically a low fat and cholesterol content, and a high vitamin content. In spite of the fact that people who consume it do so habitually, there is a large part of the population that resists its consumption. The reasons why they do so are very diverse and range from animal welfare to market price (which is not as competitive as the meat of other animals). The objective of the present investigation was to evaluate the effect of the zootechnical additive VITAFERT on the productive response and health of growing rabbits. The experiment...
Rabbit meat has outstanding nutritional characteristics, specifically a low fat and cholesterol content, and a high vitamin content. In spite of the f...
|
cena:
196,82 zł |
![]() |
Wplyw dodatku zootechnicznego VITAFERT
ISBN: 9786208993207 / Polski / Miękka / 2025 / 56 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
196,82 zł |
![]() |
Effet de l'additif zootechnique VITAFERT
ISBN: 9786208993184 / Francuski / Miękka / 2025 / 60 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) La viande de lapin présente des caractéristiques nutritionnelles remarquables, à savoir une faible teneur en graisses et en cholestérol et une teneur élevée en vitamines. Malgré le fait que les personnes qui la consomment le font régulièrement, une grande partie de la population s'oppose à sa consommation. Les raisons sont très diverses et vont du bien-être animal au prix du marché (qui n'est pas aussi compétitif que la viande d'autres animaux). L'objectif de cette recherche était d'évaluer l'effet de l'additif zootechnique VITAFERT sur la réponse productive et la santé des...
La viande de lapin présente des caractéristiques nutritionnelles remarquables, à savoir une faible teneur en graisses et en cholestérol et une ten...
|
cena:
196,82 zł |
![]() |
Efeito do aditivo zootécnico VITAFERT
ISBN: 9786208993214 / Portugalski / Miękka / 2025 / 56 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
196,82 zł |
![]() |
Efecto del aditivo zootécnico VITAFERT
ISBN: 9783639784985 / Hiszpański / Miękka / 60 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
196,82 zł |
![]() |
Effetto dell'additivo zootecnico VITAFERT
ISBN: 9786208993191 / Włoski / Miękka / 2025 / 56 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
196,82 zł |
![]() |
Wirkung des zootechnischen Zusatzstoffs VITAFERT
ISBN: 9786208993177 / Niemiecki / Miękka / 2025 / 60 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Kaninchenfleisch hat hervorragende ernährungsphysiologische Eigenschaften, nämlich einen niedrigen Fett- und Cholesteringehalt und einen hohen Vitamingehalt. Obwohl es regelmäßig gegessen wird, gibt es einen großen Teil der Bevölkerung, der sich gegen den Verzehr von Kaninchenfleisch wehrt. Die Gründe dafür sind sehr vielfältig und reichen vom Tierschutz bis zum Marktpreis (der nicht so wettbewerbsfähig ist wie bei Fleisch von anderen Tieren). Ziel der vorliegenden Untersuchung war es, die Wirkung des zootechnischen Zusatzstoffs VITAFERT auf die Produktivität und die Gesundheit von...
Kaninchenfleisch hat hervorragende ernährungsphysiologische Eigenschaften, nämlich einen niedrigen Fett- und Cholesteringehalt und einen hohen Vitam...
|
cena:
196,82 zł |
![]() |
Caracterización química-microbiológica del VITAFERT
ISBN: 9786209107054 / Hiszpański / Miękka / 2025 / 76 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
196,82 zł |
![]() |
Evaluación del bienestar animal de cerdos en crecimiento en convenios porcinos y su efecto en los indicadores productivos y de salud
ISBN: 9786202813112 / Hiszpański / Miękka / 2020 / 100 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
246,14 zł |