wyszukanych pozycji: 3
![]() |
The Foods of the Greek Islands: Cooking and Culture at the Crossroads of the Mediterranean
ISBN: 9780544465022 / Angielski / Miękka / 2015 / 312 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) The best-selling collection of simple, seasonal recipes for the foods of the Greek Islands from a Julia Child Award winner, available for the first time in paperback.
In this book, called by Time the next best thing to a cruise through the Greek islands, Aglaia Kremezi showcases the fresh, uncomplicated recipes many of them vegetarian that she collected from local women, fishermen, bakers, and farmers. Like all Mediterranean food, these dishes are light, simple, and feature seasonal produce, fresh herbs, and fish. Passed from generation to generation by... The best-selling collection of simple, seasonal recipes for the foods of the Greek Islands from a Julia Child Award winner, available for the first...
|
cena:
88,35 zł |
![]() |
The Foods of Greece
ISBN: 9781635615586 / Angielski / Miękka / 2018 / 258 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
258,04 zł |
![]() |
The Foods of Greece
ISBN: 9781635615579 / Angielski / Twarda / 2018 / 258 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
301,08 zł |