wyszukanych pozycji: 5
![]() |
Sustainable Healthcare Systems in Africa: Technologies, Practices, and Management
ISBN: 9781032870205 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
804,84 zł |
![]() |
Ai, Blockchain, and Metaverse in Hospitality and Tourism Industry 4.0: Case Studies and Analysis
ISBN: 9781032696324 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
756,05 zł |
![]() |
Studies on micropropagation and somatic hybridization of Citrullus L
ISBN: 9783330803749 / Angielski / Miękka / 2017 / 228 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
313,39 zł |
![]() |
Green Energies: Synergetic Approaches to Energy, Technology, and Sustainability
ISBN: 9781998511167 / Angielski / 19-02-2026 Książka dostępna od: 19-02-2026 |
|
Planowany termin premiery książki: 19-02-2026
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
787,77 zł |
![]() |
The Production and Quality Control of Tomato Paste and Frozen Spinach
ISBN: 9783659399152 / Angielski / Miękka / 2013 / 164 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) There are many factors affecting the quality of resultant paste such as, cultivation regions, harvest seasons, breaking methods and concentration process. This study is carried out in-line plant of Ismailia National Company for Food Industries "Foodico". The obtained results showed that, the tomato fruits from Upper-Egypt contained a significantly higher content of lycopene but also non significant differences in a*/b* values. The harvesting season of tomato fruits had significant effect on the quality parameters of resultant tomato paste. These effects varied among the quality attributes,...
There are many factors affecting the quality of resultant paste such as, cultivation regions, harvest seasons, breaking methods and concentration proc...
|
cena:
290,98 zł |