• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Adel' A Shatta » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 7

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Bezglütenowye poleznye produkty na osnowe zlakow Salem, Mohamed, A. Shatta, Adel', M. El'-Zajet, Fatma 9786204323985
Bezglütenowye poleznye produkty na osnowe zlakow

ISBN: 9786204323985 / Rosyjski / Miękka / 220 str.

ISBN: 9786204323985/Rosyjski/Miękka/220 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Mohamed Salem; Adel' A. Shatta; Fatma M. El'-Zajet
cena: 195,46

 Prodotti sani a base di cereali senza glutine Salem, Mohamed, A. Shatta, Adel, El-Zayet, Fatma M. 9786204323947
Prodotti sani a base di cereali senza glutine

ISBN: 9786204323947 / Włoski / Miękka / 204 str.

ISBN: 9786204323947/Włoski/Miękka/204 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Mohamed Salem; Adel A. Shatta; Fatma M. El-Zayet
cena: 343,17

 Glutenfreie gesunde Produkte auf Getreidebasis Salem, Mohamed, A. Shatta, Adel, El-Zayet, Fatma M. 9786204323923
Glutenfreie gesunde Produkte auf Getreidebasis

ISBN: 9786204323923 / Niemiecki / Miękka / 216 str.

ISBN: 9786204323923/Niemiecki/Miękka/216 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Mohamed Salem; Adel A. Shatta; Fatma M. El-Zayet
Die aglutenischen Kekse und Nudeln sind für Personen bestimmt, die an einer Glutenunverträglichkeit, auch Zöliakie genannt, leiden. In dieser Studie wurden die glutenfreien Kekse aus folgenden Mehlen hergestellt: Reismehl (RF), Sojamehl (SF), Amaranthmehl (AF), Quinoamehl (QF), Süßkartoffelmehl (SPF), Kartoffelmehl (PF) und Taromehl (TF). In glutenfreien Nudeln wurden AF, QF, SPF und TF zusammen mit Reismehl, Xanthan und Ei verwendet. Die Optimierung der Rezeptur für die Herstellung von glutenfreien Nudeln wurde mit Hilfe der Response Surface Methodology (RSM) durchgeführt. Proben von...
Die aglutenischen Kekse und Nudeln sind für Personen bestimmt, die an einer Glutenunverträglichkeit, auch Zöliakie genannt, leiden. In dieser Studi...
cena: 343,17

 Produtos à base de cereais saudáveis e sem glúten Salem, Mohamed, A. Shatta, Adel, El-Zayet, Fatma M. 9786204323954
Produtos à base de cereais saudáveis e sem glúten

ISBN: 9786204323954 / Portugalski / Miękka / 208 str.

ISBN: 9786204323954/Portugalski/Miękka/208 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Mohamed Salem; Adel A. Shatta; Fatma M. El-Zayet
cena: 343,17

 
Produits sains à base de céréales sans gluten

ISBN: 9786204323930 / Francuski / Miękka / 216 str.

ISBN: 9786204323930/Francuski/Miękka/216 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Mohamed Salem; Adel A. Shatta; Fatma M. El-Zayet
Les biscuits et pâtes agluténiques sont destinés aux personnes souffrant d'une intolérance au gluten, également appelée maladie coeliaque. Dans cette étude, les biscuits sans gluten ont été préparés à partir des farines suivantes : farine de riz (RF), farine de soja (SF), farine d'amarante (AF), farine de quinoa (QF), farine de patate douce (SPF), farine de pomme de terre (PF) et farine de taro (TF). Dans les pâtes sans gluten, l'AF, la QF, la SPF et la TF ont été utilisées avec : la farine de riz, la gomme xanthane et l'oeuf. L'optimisation de la recette de fabrication des...
Les biscuits et pâtes agluténiques sont destinés aux personnes souffrant d'une intolérance au gluten, également appelée maladie coeliaque. Dans ...
cena: 343,17

 Gluten-free Healthy Cereal-based Products Mohamed Salem Prof Fatma M. El-Zayet Prof Adel a. Shatta 9786203307764
Gluten-free Healthy Cereal-based Products

ISBN: 9786203307764 / Angielski / Miękka / 2021 / 236 str.

ISBN: 9786203307764/Angielski/Miękka/2021/236 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Mohamed Salem; Prof Fatma M. El-Zayet; Prof Adel a. Shatta
cena: 343,17

 The Production and Quality Control of Tomato Paste and Frozen Spinach Al-Sanabani Abdullah                     Youssef Khaled                           Abu Bakr Shatta Adel 9783659399152
The Production and Quality Control of Tomato Paste and Frozen Spinach

ISBN: 9783659399152 / Angielski / Miękka / 2013 / 164 str.

ISBN: 9783659399152/Angielski/Miękka/2013/164 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Al-Sanabani Abdullah;Youssef Khaled;Abu Bakr Shatta Adel
There are many factors affecting the quality of resultant paste such as, cultivation regions, harvest seasons, breaking methods and concentration process. This study is carried out in-line plant of Ismailia National Company for Food Industries "Foodico". The obtained results showed that, the tomato fruits from Upper-Egypt contained a significantly higher content of lycopene but also non significant differences in a*/b* values. The harvesting season of tomato fruits had significant effect on the quality parameters of resultant tomato paste. These effects varied among the quality attributes,...
There are many factors affecting the quality of resultant paste such as, cultivation regions, harvest seasons, breaking methods and concentration proc...
cena: 289,62


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia