• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Adam Danforth » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 4

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Butchering Chickens: A Guide to Humane, Small-Scale Processing Adam Danforth 9781635861655
Butchering Chickens: A Guide to Humane, Small-Scale Processing

ISBN: 9781635861655 / Angielski / Miękka / 2020 / 176 str.

ISBN: 9781635861655/Angielski/Miękka/2020/176 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Adam Danforth
cena: 72,03

 Butchering Beef: The Comprehensive Photographic Guide to Humane Slaughtering and Butchering Adam Danforth 9781612121833
Butchering Beef: The Comprehensive Photographic Guide to Humane Slaughtering and Butchering

ISBN: 9781612121833 / Angielski / Miękka / 2014 / 352 str.

ISBN: 9781612121833/Angielski/Miękka/2014/352 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Adam Danforth

Learn how to humanely slaughter cattle and butcher your own beef. In this straightforward guide, Adam Danforth provides clear instructions and step-by-step photography of the entire butchering process, from creating the right preslaughter conditions through killing, skinning, keeping cold, breaking the meat down, and perfecting expert cuts. With plenty of encouragement and expert advice on food safety, packaging, and necessary equipment, this comprehensive guide has all the information you need to start butchering your own beef.


Learn how to humanely slaughter cattle and butcher your own beef. In this straightforward guide, Adam Danforth provides clear instructions and step...

cena: 132,99

 Butchering Poultry, Rabbit, Lamb, Goat, and Pork: The Comprehensive Photographic Guide to Humane Slaughtering and Butchering Danforth, Adam 9781612121826
Butchering Poultry, Rabbit, Lamb, Goat, and Pork: The Comprehensive Photographic Guide to Humane Slaughtering and Butchering

ISBN: 9781612121826 / Angielski / Miękka / 2014 / 456 str.

ISBN: 9781612121826/Angielski/Miękka/2014/456 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Adam Danforth

Slaughter and butcher your own animals safely and humanely with this award-winning guide. Providing detailed photography of every step of the process, Adam Danforth shows you everything you need to know to butcher poultry, rabbit, lamb, goat, and pork. Learn how to create the proper slaughtering conditions, break the meat down, and produce flavorful cuts of meat. Stressing proper food safety at all times, Danforth provides expert advice on necessary tools and helpful tips on freezing and packaging. Enjoy the delicious satisfaction that comes with butchering your own meat.


Slaughter and butcher your own animals safely and humanely with this award-winning guide. Providing detailed photography of every step of the proce...

cena: 132,99

 Hausschlachtung Huhn - Nachhaltige Selbstversorgung Danforth, Adam 9783966643641
Hausschlachtung Huhn - Nachhaltige Selbstversorgung

ISBN: 9783966643641 / Niemiecki / Miękka / 176 str.

ISBN: 9783966643641/Niemiecki/Miękka/176 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Adam Danforth
Das beste Fleisch ist einfach das von einem artgerecht aufgezogenem, glücklichen Huhn, das fachgerecht geschlachtet wurde - und von dem Sie genau wissen, woher es stammt! Sie sind Geflügelhalter und möchten selbst schlachten? Dann finden Sie in diesem Buch genaue Anleitungen zum Hausschlachten und zum richtigen Zerlegen der Tiere. Der erfahrene Metzger und preisgekrönte Autor Adam Danforth beschreibt in diesem bebilderten Leitfaden den gesamten Schlacht- und Zerlegeprozess von Hühnern und erläutert, wo Sie schlachten dürfen und welche Schlachtutensilien Sie benötigen.Wer privat...
Das beste Fleisch ist einfach das von einem artgerecht aufgezogenem, glücklichen Huhn, das fachgerecht geschlachtet wurde - und von dem Sie genau wis...
cena: 80,33


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia