wyszukanych pozycji: 12
![]() |
COMPÉTENCES ENTREPRENEURIALES EN CHIMIE
ISBN: 9786208773809 / Francuski / Miękka / 2025 / 64 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) La chimie alimentaire est l'étude des processus chimiques des composants biologiques et non biologiques des aliments. L'histoire de la chimie alimentaire remonte aux années 1700, lorsque de nombreux produits chimiques importants pour les aliments ont été découverts. Les aliments subissent de nombreux changements au cours de leur manipulation, de leur transformation et de leur stockage. Les études dans le domaine de la chimie alimentaire se concentrent sur la sécurité alimentaire, la qualité des aliments et les études liées à la saveur, la texture, l'arôme, l'effet de la...
La chimie alimentaire est l'étude des processus chimiques des composants biologiques et non biologiques des aliments. L'histoire de la chimie aliment...
|
cena:
196,82 |
![]() |
UMIEJ TNOSCI PRZEDSI BIORCZE W CHEMII
ISBN: 9786208773847 / Polski / Miękka / 2025 / 64 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
196,82 |
![]() |
UNTERNEHMERISCHE KOMPETENZ IN DER CHEMIE
ISBN: 9786208773793 / Niemiecki / Miękka / 2025 / 64 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Die Lebensmittelchemie befasst sich mit den chemischen Prozessen der biologischen und nichtbiologischen Bestandteile von Lebensmitteln. Die Geschichte der Lebensmittelchemie geht auf das Jahr 1700 zurück, als viele wichtige Chemikalien in Lebensmitteln entdeckt wurden. Bei der Handhabung, Verarbeitung und Lagerung von Lebensmitteln kommt es zu zahlreichen Veränderungen. Studien auf dem Gebiet der Lebensmittelchemie konzentrieren sich auf Lebensmittelsicherheit, Lebensmittelqualität und Studien zu Geschmack, Textur, Aroma, Temperatureinfluss usw. Die Lebensmittelchemie befasst sich mit der...
Die Lebensmittelchemie befasst sich mit den chemischen Prozessen der biologischen und nichtbiologischen Bestandteile von Lebensmitteln. Die Geschichte...
|
cena:
196,82 |
![]() |
ENTREPRENEURIAL SKILLS IN CHEMISTRY
ISBN: 9786208432232 / Angielski / Miękka / 2025 / 60 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Food chemistry is the study of chemical processes of biological and non-biological components of food. The history of food chemistry dates back to 1700s when many chemicals of importance in foods were discovered. Food undergoes numerous changes during the process of handling, processing & storage. Studies in the field of food chemistry focus on food safety, food quality and studies related to flavour, texture, aroma, effect of temperature etc. Food chemistry involves the application of chemistry to understand how chemical systems behave in order to control them to improve the nutritional...
Food chemistry is the study of chemical processes of biological and non-biological components of food. The history of food chemistry dates back to 170...
|
cena:
196,82 |
![]() |
COMPETENZE IMPRENDITORIALI NELLA CHIMICA
ISBN: 9786208773854 / Włoski / Miękka / 2025 / 60 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
196,82 |
![]() |
COMPETÊNCIAS EMPRESARIAIS EM QUÍMICA
ISBN: 9786208773823 / Portugalski / Miękka / 2025 / 60 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
196,82 |
![]() |
Microwave-assisted Synthesis of hydrazone derivatives of isoindole
ISBN: 9786206766827 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
196,82 |
![]() |
Sintesi assistita da microonde di derivati idrazonici dell'isoindolo
ISBN: 9786207787388 / Włoski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
196,82 |
![]() |
Synth?se assist?e par micro-ondes de d?riv?s d'hydrazone de l'isoindole
ISBN: 9786207787371 / Francuski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
196,82 |
![]() |
Mikrowellenunterst?tzte Synthese von Hydrazonderivaten von Isoindol
ISBN: 9786207787357 / Niemiecki Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
196,82 |
![]() |
S?ntese assistida por micro-ondas de derivados de hidrazona do isoindole
ISBN: 9786207787395 / Portugalski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
196,82 |
![]() |
ORGANIC QUALITATIVE AND QUANTITATIVE ANALYSIS
ISBN: 9786208435424 / Angielski / Miękka / 2025 / 56 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Organic analysis, both qualitative and quantitative, is a comprehensive manual. This book focuses on group separation, determining the precise concentration in the provided solutions, and qualitatively recognizing the particular functional groups and compounds present in a sample. For researchers and students studying analytical and organic chemistry, this guide will be a valuable resource. The organic estimation, group separation, and identification of elements such as nitrogen, sulphur, phosphorous, halogen, and hydrocarbons are covered in detail in this book. It also provides thorough...
Organic analysis, both qualitative and quantitative, is a comprehensive manual. This book focuses on group separation, determining the precise concent...
|
cena:
196,82 |