• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Wine Tasting: A Professional Handbook » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wine Tasting: A Professional Handbook

ISBN-13: 9780123741813 / Angielski / Twarda / 2009 / 512 str.

Jackson
Wine Tasting: A Professional Handbook  Jackson 9780123741813  - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Wine Tasting: A Professional Handbook

ISBN-13: 9780123741813 / Angielski / Twarda / 2009 / 512 str.

Jackson
cena 509,72
(netto: 485,45 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 479,06
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

Wine Tasting: A Professional Handbook is an essential guide for any professional or serious connoisseur seeking to understand both the theory and practice of wine tasting. From techniques for assessing wine properties and quality, including physiological, psychological, and physicochemical sensory evaluation, to the latest information on types of wine, the author guides the reader to a clear and applicable understanding of the wine tasting process. Including illustrative data and testing technique descriptions, Wine Tasting is for professional tasters, those who train tasters and those involved in designing wine tastings as well as the connoisseur seeking to maximize their perception and appreciation of wine.

  • Revised and updated coverage, notably the physiology and neurology taste and odor perception
  • Expanded coverage of the statistical aspect of wine tasting (specific examples to show the process), qualitative wine tasting (examples for winery staff tasting their own wines; more examples for consumer groups and restaurants), tripling of the material on wine styles and types, wine language, the origins of wine quality, and food and wine combination
  • Flow chart of wine tasting steps
  • Flow chart of wine production procedures
  • Practical details on wine storage and problems during and following bottle opening
  • Examples of tasting sheets
  • Details of errors to be avoided
  • Procedures for training and testing sensory skill

Kategorie:
Zdrowie
Kategorie BISAC:
Medical > Nutrition
Technology & Engineering > Food Science - General
Science > Mikrobiologia
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780123741813
Rok wydania:
2009
Wydanie:
Revised
Numer serii:
000036113
Ilość stron:
512
Waga:
1.30 kg
Wymiary:
24.38 x 19.28 x 2.92
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Glosariusz/słownik

Introduction; Visual Perceptions; Olfactory Sensataions; Taste and Mouth-Feel Sensations; Quantitative (Technical) Wine Assessment; Qualititative (General) Wine Tasting; Types of Wine; Origins of Wine Quality; Wine as a Food Beverage; Glossary

Ron Jackson received the bachelor's and master's degree from Queen's University and the doctrine from the University of Toronto. His time in Vineland, Ontario, and subsequently at Cornell University redirected his interest in plant disease toward viticulture and enology. As part of his regular teaching duries at Brandon University, he developed the first wine technology course in Canada. For many years he was a technical advisor to the Manitoba Liquor Control Commission, developed sensory tests to assess the tasting skills of members of its Sensory Panel, and was a member of its External Tasting Panel. He is also the author of Conserve Water, Drink Wine and several technical reviews. Dr. Jackson has resigned from his position as a professor and the chair of the Botany Department at Brandon University to concentrate on writing. He is allied with the Cool Climate Oenology and Viticulture Institute, Brock University.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia