• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Wild Fermentation: The Flavor, Nutrition, and Craft of Live-Culture Foods, 2nd Edition » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wild Fermentation: The Flavor, Nutrition, and Craft of Live-Culture Foods, 2nd Edition

ISBN-13: 9781603586283 / Angielski / Miękka / 2016 / 320 str.

Sandor Ellix Katz
Wild Fermentation: The Flavor, Nutrition, and Craft of Live-Culture Foods, 2nd Edition Sandor Ellix Katz 9781603586283 Chelsea Green Publishing Co - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Wild Fermentation: The Flavor, Nutrition, and Craft of Live-Culture Foods, 2nd Edition

ISBN-13: 9781603586283 / Angielski / Miękka / 2016 / 320 str.

Sandor Ellix Katz
cena 115,10 zł
(netto: 109,62 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 113,51 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

The Book That Started the Fermentation Revolution Sandor Ellix Katz, winner of a James Beard Award and New York Times bestselling author, whom Michael Pollan calls the -Johnny Appleseed of Fermentation- returns to the iconic book that started it all, but with a fresh perspective, renewed enthusiasm, and expanded wisdom from his travels around the world. This self-described fermentation revivalist is perhaps best known simply as Sandorkraut, which describes his joyful and demystifying approach to making and eating fermented foods, the health benefits of which have helped launch a nutrition-based food revolution. Since its publication in 2003, and aided by Katz's engaging and fervent workshop presentations, Wild Fermentation has inspired people to turn their kitchens into food labs: fermenting vegetables into sauerkraut, milk into cheese or yogurt, grains into sourdough bread, and much more. In turn, they've traded batches, shared recipes, and joined thousands of others on a journey of creating healthy food for themselves, their families, and their communities. Katz's work earned him the Craig Clairborne lifetime achievement award from the Southern Foodways Alliance, and has been called -one of the unlikely rock stars of the American food scene- by The New York Times. This updated and revised edition, now with full color photos throughout, is sure to introduce a whole new generation to the flavors and health benefits of fermented foods. It features many brand-new recipes--including Strawberry Kvass, African Sorghum Beer, and Infinite Buckwheat Bread--and updates and refines original recipes reflecting the author's ever-deepening knowledge of global food traditions that has influenced four-star chefs and home cooks alike. For Katz, his gateway to fermentation was sauerkraut. So open this book to find yours, and start a little food revolution right in your own kitchen. Praise for Sandor Ellix Katz and his books -The Art of Fermentation is an extraordinary book, and an impressive work of passion and scholarship.---Deborah Madison, author of Local Flavors -Sandor Katz has proven himself to be the king of fermentation.---Sally Fallon Morell, President, The Weston A. Price Foundation -Sandor Katz has already awakened more people to the diversity and deliciousness of fermented foods than any other single person has over the last century.---Gary Paul Nabhan, author of Growing Food in a Hotter, Drier Land -The fermenting bible.- -- Newsweek -In a country almost clinically obsessed with sterilization Katz reminds us of the forgotten benefits of living in harmony with our microbial relatives.- -- Grist

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Methods - Canning & Preserving
Cooking > Specific Ingredients - Natural Foods
Cooking > Beverages - Alcoholic - Beer
Wydawca:
Chelsea Green Publishing Co
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781603586283
Rok wydania:
2016
Wydanie:
Revised
Ilość stron:
320
Waga:
0.77 kg
Wymiary:
25.15 x 17.53 x 2.29
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia