• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Wild Edibles and Sustainable Development Goals » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wild Edibles and Sustainable Development Goals

ISBN-13: 9789819536238 / Angielski / Twarda / 2025 / 472 str.

Wild Edibles and Sustainable Development Goals  9789819536238 Springer - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Wild Edibles and Sustainable Development Goals

ISBN-13: 9789819536238 / Angielski / Twarda / 2025 / 472 str.

cena 1020,83 zł
(netto: 972,22 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 1020,83 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

The edited book follows a systematic and situation-sensitive approach for discussing the socio-ecological, economic, cultural, and traditional perspectives of using and promoting wild edibles. This can help in building social-ecological resilience by addressing nutritional, climate and conservation challenges in the Anthropocene. Chapters significantly emphasize on the history, theory, future, and innovations as the main pillars of endorsing wild edibles for localizing various UN SDGs, and other relevant international promises related to climate, conservation of biodiversity and restoration of degraded landscapes. A special focus has been set on advances and opportunities for wild edibles, challenges related to sustainable harvesting concerns, and constraints of market places, accessibility, domestication. This is followed by case studies presenting the part of wild edibles in addressing food sovereignty, promoting socio-ecological resilience and sense of belongingness among locals.Chapters cover the latest evidence-based approach in diagnosis and management of ecosystems from Africa, Europe, North and South America, South Caucasus region of Eurasia, North, South and Southeast Asia. Case studies help to understand implications and concerns of promoting wild edibles as future food in a fast-expanding and climate vulnerable world. Chapters cover present-day issues and challenges dealing with food security and sovereignty, sustainability and environmental change. They incite at taking the knowledge and practices of IPLCs as models. They also attempt to strengthen and enrich the knowledge base on diverse related complex issues related to wild edibles by integrating the values and importance of biodiversity, threatened species and ecosystems, and emerging drivers of biodiversity loss.The volume highlights how harvesting and consuming wild edibles enhance nutritional security, health benefits, climate resilience, improve economic opportunities and trade-offs for long-term sustainability. The volume shows as well that supporting future food species would influence the ecosystem and biodiversity-inclusive SDG localization, and also reduce land degradation due to agriculture intensification. The emerging roles of integrative socio-ecological as well as techno-cultural factors in promoting and including wild species as nutritional support are key features of this book.

Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Science > Environmental Science (see also Chemistry - Environmental)
Technology & Engineering > Agriculture - General
Wydawca:
Springer
Język:
Angielski
ISBN-13:
9789819536238
Rok wydania:
2025
Ilość stron:
472
Wymiary:
23.5 x 15.5
Oprawa:
Twarda
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane
Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia