• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Wheat Gluten » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wheat Gluten

ISBN-13: 9780854048656 / Angielski / Twarda / 2000 / 564 str.

P. R. Shewry; A. Tatham; P. R. Shewry
Wheat Gluten P. R. Shewry A. Tatham P. R. Shewry 9780854048656 Springer Us/Rsc - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Wheat Gluten

ISBN-13: 9780854048656 / Angielski / Twarda / 2000 / 564 str.

P. R. Shewry; A. Tatham; P. R. Shewry
cena 484,79
(netto: 461,70 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 470,97
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

Bread, pasta, noodles... some of the many ways in which humans consume wheat after processing has taken place. The gluten proteins of wheat grain, which determine the processing properties of wheat flour, have been the subject of intensive study for many years. The structures, genetics and functional properties of this unique group of proteins are the focus of this book. Providing a unique snapshot of the most exciting current research in the area, this wide-ranging book encompasses topics such as biotechnology; analysis, purification and characterization; quality testing; and environmental impacts. Contributions come from academia, government laboratories and industry throughout the world, and will be welcomed by practitioners in a variety of fields including the food, biological and agricultural sciences.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Health & Fitness > Diet & Nutrition - Food Content Guides
Science > Chemia
Wydawca:
Springer Us/Rsc
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780854048656
Rok wydania:
2000
Numer serii:
000037735
Ilość stron:
564
Waga:
0.96 kg
Wymiary:
23.39 x 15.6 x 3.17
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia