• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

What Einstein Told His Cook 2: The Sequel: Further Adventures in Kitchen Science » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

What Einstein Told His Cook 2: The Sequel: Further Adventures in Kitchen Science

ISBN-13: 9780393058697 / Angielski / Twarda / 2005 / 492 str.

Robert L. Wolke
What Einstein Told His Cook 2: The Sequel: Further Adventures in Kitchen Science Wolke, Robert L. 9780393058697 W. W. Norton & Company - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

What Einstein Told His Cook 2: The Sequel: Further Adventures in Kitchen Science

ISBN-13: 9780393058697 / Angielski / Twarda / 2005 / 492 str.

Robert L. Wolke
cena 203,49 zł
(netto: 193,80 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 202,38 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

This sequel to the best-selling What Einstein Told His Cook continues Bob Wolke's investigations into the science behind our foods from the farm or factory to the market, and through the kitchen to the table. In response to ongoing questions from the readers of his nationally syndicated Washington Post column, "Food 101," Wolke continues to debunk misconceptions with reliable, commonsense answers. He has also added a new feature for curious cooks and budding scientists, "Sidebar Science," which details the chemical processes that underlie food and cooking. In the same plain language that made the first book a hit with both techies and foodies, Wolke combines the authority, clarity, and wit of a renowned research scientist, writer, and teacher. All those who cook, or for that matter go to the market and eat, will become wiser consumers, better cooks, and happier gastronomes for understanding their food."

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Cooking > Essays & Narratives
Cooking > History
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
W. W. Norton & Company
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780393058697
Rok wydania:
2005
Ilość stron:
492
Waga:
0.80 kg
Wymiary:
24.28 x 16.61 x 3.78
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Obwoluta
Wydanie ilustrowane

Robert L. Wolke, geboren 1928 in New York, studierte an der Cornell University. Er ist emeritierter Professor der Chemie an der Pittsburgh University und hat sich vor allem durch die verständliche und unterhaltsame Vermittlung naturwissenschaftlicher Themen einen Namen gemacht.

Wolke, Robert L. Robert L. Wolke is a professor emeritus of chemist... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia