• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Vitamin Analysis for the Health and Food Sciences » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Vitamin Analysis for the Health and Food Sciences

ISBN-13: 9780849397714 / Angielski / Twarda / 2007 / 664 str.

Ronald Eitenmiller; Eitenmiller R. Eitenmiller; Lin Ye
Vitamin Analysis for the Health and Food Sciences Ronald Eitenmiller Eitenmiller R. Eitenmiller Lin Ye 9780849397714 CRC Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Vitamin Analysis for the Health and Food Sciences

ISBN-13: 9780849397714 / Angielski / Twarda / 2007 / 664 str.

Ronald Eitenmiller; Eitenmiller R. Eitenmiller; Lin Ye
cena 1066,53
(netto: 1015,74 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 1007,48
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

Employing a uniform, easy-to-use format, Vitamin Analysis for the Health and Food Sciences, Second Edition provides the most current information on the methods of vitamin analysis applicable to foods, supplements, and pharmaceuticals. Highlighting the rapid advancement of vitamin assay methodology, this edition emphasizes the use of improved and sophisticated instrumentation including the recent applications and impact of the widely adopted LC-MS. Designed as a bench reference, this volume gives you the tools to make efficient and correct decisions regarding the appropriate analytical approach--saving time and effort in the lab. Each chapter is devoted to a particular vitamin and begins with a brief review of its uniqueness and its role in metabolism. The authors stress a thorough understanding of the chemistry of each compound in order to effectively analyze it and to this end provide the chemical structure and nomenclature of each vitamin, along with tabular information on spectral properties. They supply extensive insight into practical problem-solving including an awareness of the stability of vitamins and their extraction from different biological matrices. All information is heavily documented with the latest scientific papers and organized into easily read tables covering topics necessary for accurate analytical results. After presenting the chemistry and biochemistry of the vitamin, each chapter details the commonly used analytical and regulatory methods. A summary table gives at-a-glance information on many of these sources, as well as several of the AOAC International Methods. In addition the authors apply their extensive experience in the field to create a critical, interpretive review of the advanced methods of vitamin analysis with sufficient detail to be a valuable guide to cutting-edge methodology.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Medical > Nutrition
Science > Chemia - Analityczna
Wydawca:
CRC Press
Seria wydawnicza:
Food Science and Technology
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780849397714
Rok wydania:
2007
Ilość stron:
664
Waga:
1.30 kg
Wymiary:
25.43 x 18.57 x 3.96
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane

Fat-soluble vitamins
Vitamin A and Carotenoids
Review
Properties
Methods
Method Protocols
Vitamin D
Review
Properties
Methods
Method Protocols
Vitamin E: Tocopherols and Tocotrienols
Review
Properties
Methods
Method protocols
Vitamin K
Review
Properties
Methods
Method protocols
10:40:09 AM
Water-soluble vitamins
Ascorbic Acid: Vitamin C
Review
Properties
Methods
Status of Vitamin C Analysis
Method Protocols
Thiamin
Review
Properties
Methods
Method Protocols
Riboflavin
Review
Properties
Methods
Method Protocols
Niacin
Review
Properties
Methods
Method Protocols
Vitamin B6
Review
Properties
Methods
Method Protocols
Folate and Folic Acid
Review
Properties:
The Microgram Dietary Folate Equivalents
Method Protocols
Vitamin B12
Review
Properties
Methods
Method Protocols
Biotin
Review
Properties
Methods
Pantothenic Acid
Review
Properties
Methods
Multianalyte Methods for Analysis of the Fat- and Water-Soluble Vitamins
Fat-Soluble Vitamins
Water-Soluble Vitamins

Ronald R. Eitenmiller, W. O. Landen Jr., Lin Ye



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia