• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Viscosity of Fruit Juices: Experimental & Modeling » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Viscosity of Fruit Juices: Experimental & Modeling

ISBN-13: 9781612095257 / Angielski / Miękka / 2011 / 99 str.

I M Abdulagatov;M A Magerramov;A I Abdulagatov
Viscosity of Fruit Juices: Experimental & Modeling I M Abdulagatov, M A Magerramov, A I Abdulagatov, N D Azizov 9781612095257 Nova Science Publishers Inc - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Viscosity of Fruit Juices: Experimental & Modeling

ISBN-13: 9781612095257 / Angielski / Miękka / 2011 / 99 str.

I M Abdulagatov;M A Magerramov;A I Abdulagatov
cena 271,52 zł
(netto: 258,59 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 262,70 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Modeling, optimisation and automation of food processes is difficult due to the complexity of the raw materials and products involved, which affect thermophysical properties such as density, heat capacity, viscosity, thermal conductivity and thermal diffusivity. The thermophysical properties of fruit juices exhibit substantial changes with temperature, pressure and concentration during processing. This book presents current research on the effect these factors on fruit juices.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Science > Termodynamika
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
Nova Science Publishers Inc
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781612095257
Rok wydania:
2011
Dostępne języki:
Angielski
Wydanie:
UK
Ilość stron:
99
Waga:
0.18 kg
Wymiary:
15.515.5 x 23.0
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia