• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Value-Added Ingredients and Enrichments of Beverages: Volume 14: The Science of Beverages » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Value-Added Ingredients and Enrichments of Beverages: Volume 14: The Science of Beverages

ISBN-13: 9780128166871 / Angielski / Miękka / 2019 / 548 str.

Alexandru Grumezescu; Alina-Maria Holban
Value-Added Ingredients and Enrichments of Beverages: Volume 14: The Science of Beverages Alexandru Grumezescu Alina-Maria Holban 9780128166871 Academic Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Value-Added Ingredients and Enrichments of Beverages: Volume 14: The Science of Beverages

ISBN-13: 9780128166871 / Angielski / Miękka / 2019 / 548 str.

Alexandru Grumezescu; Alina-Maria Holban
cena 896,86
(netto: 854,15 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 893,16
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!
Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
Academic Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780128166871
Rok wydania:
2019
Ilość stron:
548
Waga:
0.95 kg
Wymiary:
23.5 x 19.1 x 2.9
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane

"This book, which belongs to Volume 14: The Science of Beverages series, discusses about the food and beverage enrichments. It discusses the novel technologies of extraction and production of enrichments, their variety, as well as their impact on product quality and consumers effects. This book is intended for researchers in the field of food and beverages, and also biotechnologists, industrial representatives interested in innovation, academic staff and students in food science, engineering, biology, and chemistry-related fields, pharmacology and medicine, and is an updated resource for any reader interested to find the basics and recent innovations in the most investigated fields in beverage engineering. It contains 15 chapters under the following headings: Additionally added ingredients and enrichment of beverages: an overview (pp. 1-35); Health-promoting ingredients in beverages (pp. 37-61); Enrichment of beverages with health beneficial ingredients (pp.63-99); Functional and nutraceutical ingredients from marine resources (pp. 101-171); Potential health-promoting effects of probiotics in dairy beverages (pp. 173-204); Novel strategies to supplement probiotics to nondairy beverages (pp. 205-232); Probiotics in nondairy matrixes: a potential combination for the enrichment and elaboration of dual functionality beverages (pp. 233- 263); Sugar-sweetened beverages consumption and long-term side effects on nutrition and health outcomes in pediatric age group (pp. 265-283); Phenolic compounds as functional ingredients in beverages (pp. 285-323); Potential of antioxidants for functional beverages to improve health through good business (pp. 325-352); Omega-3 beverages (pp. 353-382); Anthocyanins as natural pigments in beverages (pp. 383-428); High-pressure carbon dioxide treatment of fresh fruit juices (pp. 429-463); Quality performance assessment of gas injection during juice processing and conventional preservation technologies (pp. 465-485); and Self-assembled systems based on surfactants and polymers as stabilizers for citral in beverages (pp. 487-521). A 14pp. Index is also present." --IFIS Publishing

1. An overview of Value-Added Ingredients and Enrichment of Beverages
2. Nutritional and Biologically Active Compounds in Beverages: Sources and Recent Analytical Approaches for Determination
3. Health Promoting Ingredients in beverages
4. Phenolic Compounds as Functional Ingredients in Beverages
5. Utilization of whey in the formulation of beverages with fruits and vegetables
6. Novel strategies to supplement probiotics to non-dairy beverages
7. Application of essential oils as additional ingredient in beverages
8. Aloe vera - a valuable source of functional beverages
9. Potential of antioxidants for functional beverages: the chlorogenic acid case to improve health through good business
10. Lutein and Oxygenated Carotenoids in Beverages
11. Omega 3 Beverages
12. Anthocyanins as natural pigments in beverages
13. Self-assembly designs as prospective stabilizers of the "notorious” Citral in Beverages
14. Use of sweeteners in the beverage industry: Nutritional and health implications
15. Gastrointestinal signal transduction mechanisms of low calorie sweeteners - Implication for nutrient absorption, transport and the neurohumoral systems of memory and cognition



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia