Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Unsavory Truth: How Food Companies Skew the Science of What We Eat » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2671187]
•
Literatura piękna
[1632828]
więcej...
•
Turystyka
[64808]
•
Informatyka
[142531]
•
Komiksy
[32618]
•
Encyklopedie
[21639]
•
Dziecięca
[520689]
•
Hobby
[110162]
•
AudioBooki
[2156]
•
Literatura faktu
[198769]
•
Muzyka CD
[707]
•
Słowniki
[2799]
•
Inne
[406191]
•
Kalendarze
[2017]
•
Podręczniki
[166535]
•
Poradniki
[411695]
•
Religia
[456313]
•
Czasopisma
[424]
•
Sport
[59852]
•
Sztuka
[228027]
•
CD, DVD, Video
[4024]
•
Technologie
[204808]
•
Zdrowie
[89035]
•
Książkowe Klimaty
[126]
•
Zabawki
[3383]
•
Puzzle, gry
[3415]
•
Literatura w języku ukraińskim
[271]
•
Art. papiernicze i szkolne
[10676]
Kategorie szczegółowe BISAC
Unsavory Truth: How Food Companies Skew the Science of What We Eat
ISBN-13
: 9781541697119 / Angielski / Twarda / 2018 / 320 str.
Marion Nestle
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Unsavory Truth: How Food Companies Skew the Science of What We Eat
ISBN-13
: 9781541697119 / Angielski / Twarda / 2018 / 320 str.
Marion Nestle
cena
127,26
zł
(netto: 121,20 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 122,54 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 13-18 dni roboczych.
Darmowa dostawa!
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Nauka
,
Socjologia i społeczeństwo
Kategorie BISAC:
Social Science
>
Agriculture & Food (see also Political Science - Public Policy - Agricultur
Business & Economics
>
Industries - Food Industry
Technology & Engineering
>
Food Science - General
Wydawca:
Basic Books
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781541697119
Rok wydania:
2018
Ilość stron:
320
Waga:
0.52 kg
Wymiary:
23.6 x 15.7 x 2.8
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane
Nestle, Marion
Marion Nestle is Professor in the Department of Nu...
więcej >
Udostępnij
Czytaj nas na: