• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Thermal and Nonthermal Encapsulation Methods » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Thermal and Nonthermal Encapsulation Methods

ISBN-13: 9780367886790 / Angielski / Miękka / 2019 / 272 str.

Magdalini Krokida
Thermal and Nonthermal Encapsulation Methods Magdalini Krokida 9780367886790 CRC Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Thermal and Nonthermal Encapsulation Methods

ISBN-13: 9780367886790 / Angielski / Miękka / 2019 / 272 str.

Magdalini Krokida
cena 349,71
(netto: 333,06 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 337,45
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!
inne wydania

This book covers various thermal and nonthermal drying and encapsulation methods applied across a number of industries. It presents fundamentals, principles, and applications of each method and details mathematical models describing the process, required data, and solving algorithm for each process.

Kategorie:
Nauka, Medycyna
Kategorie BISAC:
Medical > Farmakologia
Science > Chemistry - Industrial & Technical
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
CRC Press
Seria wydawnicza:
Advances in Drying Science and Technology
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780367886790
Rok wydania:
2019
Numer serii:
000798364
Ilość stron:
272
Waga:
0.50 kg
Wymiary:
23.37 x 15.49 x 1.78
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

Chapter 1 Principles and Applications of Encapsulation Technologies



to Food Materials



Ioannis Mourtzinos and Costas G. Biliaderis



Chapter 2 Freeze Drying and Microwave Freeze Drying as Encapsulation



Methods



Vasiliki P. Oikonomopoulou and Magdalini K. Krokida



Chapter 3 Encapsulation Methods: Spray Drying, Spray Chilling and Spray



Cooling



Maciej Jaskulski, Abdolreza Kharaghani, and Evangelos Tsotsas



Chapter 4 Electro-Hydrodynamic Processes (Electrospinning and



Electrospraying): Nonthermal Processes for Micro- and



Nanoencapsulation



M.A. Busolo, S. Castro, and J.M. Lagaron



Chapter 5 Extrusion for Microencapsulation



Andriana Lazou and Magdalini K. Krokida



Chapter 6 Osmotic Dehydration and Combined Processes for Tissue



Modification and Selective Ingredient Impregnation and



Encapsulation



E. Dermesonlouoglou, P. Taoukis, and M. Giannakourou



Chapter 7 Other Technologies for Encapsulation (Air Suspension Coating,



Pan Coating, and Vacuum Drying)



Panagiota Eleni and Magdalini K. Krokida



Chapter 8 Industry-Relevant Encapsulation Technologies for Food



and Functional Food Production



Drvenica Ivana, Đorđević Verica, Trifković Kata, Balanč Bojana,



Lević Steva, Bugarski Branko, and Nedović Viktor

Prof. Magdalini K. Krokida is Associate Professor at the School of Chemical Engineering of NTUA. She has been a member of the Laboratory of Process Analysis and Design since 2002. Her field of expertise covers design and optimization of physical processes, design and development of new products (especially foods), determination of the thermophysical properties of materials, as well as evaluation of the economic and environmental impact of several products and processes. Prof. Krokida has a considerable publishing activity, including 2 books, 7 chapters in international publications and more than 100 articles in international peer-reviewed journals, with more than 3000 citations. She has participated in numerous research projects, both as a scientific advisor and as a researcher. She is a reviewer of 10 international journals and has participated as a member of the organizing committee in several scientific congresses. Since 2010, she has been a representative of Greece at the International Scientific Committee of Drying (EFCF Working Party on Drying) and is an ambassador of Global Harmonization Initiative (GHI) in Greece.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia