• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Thermal Food Processing: New Technologies and Quality Issues, Second Edition » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Thermal Food Processing: New Technologies and Quality Issues, Second Edition

ISBN-13: 9781439876787 / Angielski / Twarda / 2012 / 688 str.

Da-Wen Sun
Thermal Food Processing: New Technologies and Quality Issues, Second Edition Sun, Da-Wen 9781439876787 CRC Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Thermal Food Processing: New Technologies and Quality Issues, Second Edition

ISBN-13: 9781439876787 / Angielski / Twarda / 2012 / 688 str.

Da-Wen Sun
cena 1216,95
(netto: 1159,00 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 1158,60
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
inne wydania

Thermal processing remains one of the most important processes in the food industry. Now in its second edition, Thermal Food Processing: New Technologies and Quality Issues continues to explore the latest developments in the field. Assembling the work of a worldwide panel of experts, this volume highlights topics vital to the food industry today and pinpoints the trends in future research and development. Topics discussed include:

  • Thermal properties of foods, including heat capacity, conductivity, diffusivity, and density
  • Heat and mass transfer and related engineering principles, mechanisms, and models
  • The development and application of deterministic heat transfer models for predicting internal product temperatures
  • Modeling thermal processing using artificial neural networks (ANN) and computational fluid dynamics (CFD)
  • Thermal processing of meat, poultry, fish, and dairy products; canned foods; ready meals; and vegetables
  • The effect of ultrahigh temperature (UHT) treatment processing on milk, including the impact on nutrient composition, safety, and organoleptic aspects
  • Ohmic, radio frequency (RF) dialectric, infrared, and pressure-assisted heating
  • pH-assisted thermal processing
In addition to updating all content, this second edition includes five new chapters: Thermal Effects in Food Microbiology, Modeling Thermal Microbial Inactivation Kinetics, Thermal Processing of Food and Fruit Juices, Aseptic Processing and Packaging, and Microwave Heating. The final chapter of the book examines systems used in the evaluation of thermal processes and the development of time temperature integrators (TTIs) to ensure the safety of thermally processed food. An up-to-date survey of essential techniques and the science behind them, this volume is a critical reference for food industry professionals.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Science > Chemistry - Industrial & Technical
Wydawca:
CRC Press
Seria wydawnicza:
Contemporary Food Engineering
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781439876787
Rok wydania:
2012
Numer serii:
000366651
Ilość stron:
688
Waga:
1.35 kg
Wymiary:
25.65 x 17.78 x 4.32
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

Modeling of Thermal Food Processes. Thermal Physical Properties of Foods. Heat and Mass Transfer in Thermal Food Processing. Thermal Effects in Food Microbiology. Simulating Thermal Food Processes Using Deterministic Models. Modeling Food Thermal Processes Using Artificial Neural Networks. Modeling Thermal Processing Using Computational Fluid Dynamics (CFD). Modeling Thermal Microbial Inactivation Kinetics. Quality and Safety of Thermally Processed Foods. Thermal Processing of Meat and Meat Products. Thermal Processing of Poultry Products. Thermal Processing of Fishery Products. Thermal Processing of Dairy Products. Ultrahigh Temperature Thermal Processing of Milk. Thermal Processing of Canned Foods. Thermal Processing of Ready Meals. Thermal Processing of Vegetables. Thermal Processing of Fruits and Fruit Juices. Innovations in Thermal Food Processes. Aseptic Processing and Packaging. Ohmic Heating for Food Processing. Radio Frequency Dielectric Heating. Infrared Heating. Microwave Heating. Combination Treatment of Pressure and Mild Heating. pH-Assisted Thermal Processing. Time–Temperature Integrators for Thermal Process Evaluation. Index.

Sun, Da-Wen Da-Wen Sun is Professor and Personal Chair of Food... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia