• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Theory, Determination and Control of Physical Properties of Food Materials » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Theory, Determination and Control of Physical Properties of Food Materials

ISBN-13: 9789401017336 / Angielski / Miękka / 2011 / 428 str.

Cho-Kyun Rha
Theory, Determination and Control of Physical Properties of Food Materials Cho-Kyun Rha 9789401017336 Springer - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Theory, Determination and Control of Physical Properties of Food Materials

ISBN-13: 9789401017336 / Angielski / Miękka / 2011 / 428 str.

Cho-Kyun Rha
cena 201,72
(netto: 192,11 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 192,74
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

In recent years, the importance of material science, or the understanding of the physical properties of food materials in the progress of food engineering, has become more recognized. Increasing numbers of basic and applied studies in this area appear in numerous journals and literature scattered around various disciplines. This 'Series in Food Material Science' is planned to survey, collect, organize, review and evaluate these studies. By doing so, it is hoped that this series will be instrumental in bringing about a better understanding of the physical properties of food materials, better communication among scientists, and rapid progress in food engineering, science and technology. This volume, Theory, Determination and Control of Physical Properties of Food Materia/s, Volume I of the 'Series in Food Material Science', contains basic principles, methods and instrumental methods for determination and application of the modifi cation of physical properties. In this book, noted investigators in the subjects have pooled their knowledge and made it available in a condensed form. Every chapter is selfcontained with most of them starting with a review or introduction, including the viewpoint of the author. These should offer a beginner a very general introduction to the subjects covered, make the scientists and technologists in the field aware of current progress and allow the specialists a chance to compare different viewpoints."

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Cooking > General
Science > Chemia
Wydawca:
Springer
Seria wydawnicza:
Series in Food Material Science
Język:
Angielski
ISBN-13:
9789401017336
Rok wydania:
2011
Wydanie:
Softcover Repri
Numer serii:
000324954
Ilość stron:
428
Waga:
0.73 kg
Wymiary:
24.4 x 17.0
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

I. Survey of the Rheological Studies of Food Materials.- II. Theories and Principles of Viscosity.- III. Determination of Viscosity of Food Systems.- IV. Advances in Polymer Science and Engineering: Applications to Food Rheology.- V. Food Texture — Definition, Measurement and Relation to other Food Quality Attributes.- VI. Instrumentation for Determination of Mechanical Properties of Foods.- VII. Texture Measurements in Vegetables.- VIII. Mechanical Damage to the Processed Fruits and Vegetables.- IX. Alteration of Apparent Physical Properties of Fruit for Harvest.- X. Sorption Phenomena in Foods: Theoretical and Practical Aspects.- XI. Properties Controlling Mass Transfer in Foods and Related Model Systems.- XII. Factors Influencing the Instrumental and Sensory Evaluation of Food Emulsions.- XIII. Basic Concepts of Colorimetry.- XIV. Methods and Measurements of Food Color.- XV. Application of Color Theory to Commodity Areas.- XVI. Analysis and Processing of Colorimetric Data for Food Materials.- XVII. Thermal Properties of Food Materials.- XVIII. Some Physical Properties of Foods.- XIX. Compilation, Recall and Utilization of Data on Physical Properties of Food Materials.- Index of Names.- Index of Subjects.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia