• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

The Supper of the Lamb: A Culinary Reflection » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

The Supper of the Lamb: A Culinary Reflection

ISBN-13: 9780375760563 / Angielski / Miękka / 2002 / 320 str.

Robert Farrar Capon; Ruth Reichl; Robert Farrar Capon
The Supper of the Lamb: A Culinary Reflection Robert Farrar Capon Ruth Reichl Robert Farra 9780375760563 Modern Library - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

The Supper of the Lamb: A Culinary Reflection

ISBN-13: 9780375760563 / Angielski / Miękka / 2002 / 320 str.

Robert Farrar Capon; Ruth Reichl; Robert Farrar Capon
cena 76,86 zł
(netto: 73,20 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 76,44 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
inne wydania

From a passionate and talented chef who also happens to be an Episcopalian priest comes this surprising and thought-provoking treatise on everything from prayer to poetry to puff pastry. In The Supper of the Lamb, Capon talks about festal and ferial cooking, emerging as an inspirational voice extolling the benefits and wonders of old-fashioned home cooking in a world of fast food and prepackaged cuisine. This edition includes the original recipes and a new Introduction by Deborah Madison, the founder of Greens Restaurant in San Francisco and author of several cookbooks.

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Essays & Narratives
Cooking > Reference
Religion > Christianity - Episcopalian
Wydawca:
Modern Library
Seria wydawnicza:
Modern Library Food
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780375760563
Rok wydania:
2002
Numer serii:
000217587
Ilość stron:
320
Waga:
0.23 kg
Wymiary:
20.07 x 13.21 x 2.03
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Capon, Robert Farrar ROBERT FARRAR CAPON is the author of many works on... więcej >
Reichl, Ruth Ruth Reichl joined Gourmet as Editor in Chief in A... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia