• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

The Smoked Seafood Cookbook : Easy, Innovative Recipes from America's Best Fish Smokery » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

The Smoked Seafood Cookbook : Easy, Innovative Recipes from America's Best Fish Smokery

ISBN-13: 9780472116744 / Angielski / Twarda / 2008 / 160 str.

T. R. Durham
The Smoked Seafood Cookbook : Easy, Innovative Recipes from America's Best Fish Smokery T. R. Durham 9780472116744 University of Michigan Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

The Smoked Seafood Cookbook : Easy, Innovative Recipes from America's Best Fish Smokery

ISBN-13: 9780472116744 / Angielski / Twarda / 2008 / 160 str.

T. R. Durham
cena 106,85 zł
(netto: 101,76 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 105,98 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Praise for Durham's Tracklements & Smokery"Best of the best in twenty years of tasting."
---Marion Burros, New York Times"Salmon just doesn't get any better than this."
---Sylvia Rector, Detroit Free Press"A delectably moist, lightly smoked salmon that literally melts in your mouth . . . the most succulent to pass our lips."
---Diversion magazine"A gastronomic jewel."
---Amherst Bulletin"Truly extraordinary . . . a magnificent job."
---Joan Hamburg, WOR Radio, New York"Creamy texture and full, rounded taste."
---Food & Wine's Top-Four Smoked Salmon SelectionsHow do you cook with smoked seafood? And can it work "outside the bagel"? Those are two questions that hundreds of customers asked over the years when they stopped by T.R. Durham's shop, Durham's Tracklements & Smokery in Ann Arbor, Michigan, to buy his famous smoked seafood. Inspired, Durham eventually collected enough recipes not only to fill a book but to answer those questions in imaginative and delicious ways.The Smoked Seafood Cookbook uniquely addresses a neglected spot on the culinary bookshelf. With everything from smoked salmon to mackerel to finnan haddie and smoked scallops, Durham's recipes offer ideas for exciting salads; pasta, potato, and other starch dishes paired with smoked seafood; soups from every corner of the globe; easy-to-prepare appetizers; even smoked-seafood variations on the classic dish brandade.The Smoked Seafood Cookbook is also designed to take advantage of the near-universal availability of smoked seafood online, via mail-order, in specialty shops, and in almost every supermarket in America. It offers information on the kinds of smoked seafood available, their particular flavors and textures, and what cooking applications best suit each variety. Durham provides chapters on do-it-yourself techniques for home smoking, an illustrated chapter on slicing and serving your own smoked fish, and a listing of sources for smoked seafood. Additionally, the book is beautifully illustrated throughout with color and black-and-white drawings by local artist Noel Bielaczyc.As a way to raise further the profile of smoked seafood's role in cooking---and to provide the culinary industry's endorsement of that idea---the book is sprinkled throughout with recipes from professional chefs across the country. Among the contributors are Mario Batali, chef-owner of many restaurants and author of several cookbooks; Sara Moulton, cookbook author and executive chef of Gourmet magazine; Pete Peterson, chef-owner of Tapawingo in Ellsworth, Michigan; Darra Goldstein, cookbook author and editor of Gastronomica: The Journal of Food and Culture; and others.If you love smoked seafood, or if you've ever wondered what to do with it besides serve it for brunch or put it on a bagel, The Smoked Seafood Cookbook deserves a place in your kitchen.T.R. Durham is the proprietor of Durham's Tracklements and Smokery in Ann Arbor, Michigan. His smoked products have been praised by major food writers from the New York Times, Boston Globe, and other publications. He lives in Ann Arbor.Noel Bielaczyc grew up in northern Michigan cultivating a deep interest in food, art, and the natural world. He presently supports his appetite as a fishmonger, illustrator, and drawing instructor at the Detroit Institute of Arts.

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Specific Ingredients - Seafood
Wydawca:
University of Michigan Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780472116744
Rok wydania:
2008
Ilość stron:
160
Waga:
0.76 kg
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Obwoluta
Wydanie ilustrowane


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia