• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

The Problem of Dark-Cutting in Beef » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

The Problem of Dark-Cutting in Beef

ISBN-13: 9789400983243 / Angielski / Miękka / 2012 / 504 str.

D. E. Hood; P. V. Tarrant
The Problem of Dark-Cutting in Beef D. E. Hood P. V. Tarrant 9789400983243 Springer - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

The Problem of Dark-Cutting in Beef

ISBN-13: 9789400983243 / Angielski / Miękka / 2012 / 504 str.

D. E. Hood; P. V. Tarrant
cena 806,99 zł
(netto: 768,56 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 771,08 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

This publication contains the proceedings of a seminar 'The problems of dark-cutting in beef' held by the Commission of the European Communities (CEC) at the Commission in Brussels on 7 and 8 October 1980. As part of the CEC programme of coordination of agricultural research, this meeting was organised in the framework of the beef and animal welfare activities by Dr. D.E. Hood and Dr. P.V. Tarrant, Meat Research Department, An Faras Taluntais. Dunsinea, Castleknock, Dublin, Ireland. The proceedings, edited by the organisers assisted by Janssen Services, 33a, High Street, Chislehurst, Kent, UK, provide an authoritative text-book on this important aspect of meat technology. Reduction of pre-slaughter stress and improvement in carcass and meat quality is becoming increasingly important in the international meat trade. This results in particular from growing consumer concern about the welfare of meat animals during the pre-slaughter period and from specific meat packaging and marketing requirements. Technical development of the beef processing industry is dependent on a uniformly high level of meat quality in the raw material.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Agriculture - Animal Husbandry
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
Springer
Seria wydawnicza:
Current Topics in Veterinary Medicine
Język:
Angielski
ISBN-13:
9789400983243
Rok wydania:
2012
Wydanie:
Softcover Repri
Numer serii:
000297401
Ilość stron:
504
Waga:
0.71 kg
Wymiary:
23.39 x 15.6 x 2.64
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

Session I: Quality Aspects.- The Occurrence, Causes and Economic Consequences of Dark-Cutting in Beef — A Survey of Current Information.- Discussion.- Beef Quality, Marketing and the Consumer.- Discussion.- Session II: Muscle Metabolism and Animal Physiology.- Muscle Metabolic Type and the DFD Condition.- Discussion.- Control Mechanisms for the Enzymes of Glycogen Metabolism in Muscle.- Discussion.- Characteristics of the Metabolism of Carbohydrate in Ruminants Compared with other Mammals.- Discussion.- Session III: Animal Behaviour and the Environment.- Environmental and Behavioural Influences on the Supply of Energy for Muscle during Life and Consequences Post Mortem.- Behaviour of Domestic Cattle under Modern Management Techniques.- Discussion.- Animal Welfare in Relation to Transport, Lairage and Slaughter in Cattle (A Review).- Discussion.- Session IV: Genetic Influences on Meat Quality.- Hereditary Aspects of Susceptibility to Stress in Meat Animals.- Discussion.- Double-Muscling and Sensitivity to Stress.- Discussion.- Session V: Identification and Prevention of Dark-Cutting.- Preventive Treatments during the Pre-Slaughter Period.- Discussion.- Early Identification of the DFD Condition in Pre-Rigor Beef Carcasses.- Discussion.- Electrical Stimulation of Ante Mortem Stressed Beef.- Discussion.- Animal Stress and its Effect on Rigor Mortis Development in Labs.- Discussion.- Identification and Minimisation of DFD in Young Bulls in Denmark.- Discussion.- Session VI: Microbiological, Technological and Organoleptic Properties.- Microbiology of DFD Beef.- Discussion.- Translucency and Colour Defects of Dark-Cutting Meat and their Detection.- Discussion.- Eating Quality of DFD Beef.- Discussion.- Practical Aspects of the Use of Dark Firm Dry (DFD) Meat.- Discussion.- Poster Presentations.- Influence of Holding Animals before Slaughtering.- Post Mortem Muscle Biochemistry and Beef Quality.- Influence of Temperature, Fasting and Transportation.- Effects of Transportation and Pre-Slaughter Holding on Some Blood Parameters and on Meat Quality in Fattening Bulls.- Development of Special Feeds for Young Bulls Kept in Overnight Lairages.- Selective Glycogen Depletion and Recovery in Skeletal Muscles Fibre Types of Young Bulls Subjected to a Behavioural Stress.- The Breakdown of Muscle Glycogen during Behavioural Stress in Normal and Beta-Adrenoreceptor Blocked Young Bulls.- Factors Influencing Muscle Glycogen Synthesis after Adrenaline Induced Depletion in Beef Heifers.- Some Odours Produced by Bacteria on High pH and Normal Beef.- The Incidence of Dark-Cutting Beef in Young Bulls in Finland.- The Use of Freeze-Drying in Investigations on the Microbiology of Vacuum-Packed DFD Beef.- Poster Discussion.- Summary.- Summary.- List of Participants.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia