• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

The Mediterranean Diet: Constituents and Health Promotion » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

The Mediterranean Diet: Constituents and Health Promotion

ISBN-13: 9780849301100 / Angielski / Twarda / 2001 / 390 str.

Antonia L. Matalas; Antonis Zampelas; Vassilis Stavrinos
The Mediterranean Diet: Constituents and Health Promotion Matalas, Antonia-Leda 9780849301100 CRC Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

The Mediterranean Diet: Constituents and Health Promotion

ISBN-13: 9780849301100 / Angielski / Twarda / 2001 / 390 str.

Antonia L. Matalas; Antonis Zampelas; Vassilis Stavrinos
cena 1046,58
(netto: 996,74 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 1032,66
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Adults living in certain olive-growing areas of the Mediterranean Basin display high life expectancies and rates of chronic disease that are among the lowest in the world. These benefits are achieved despite socioeconomic indicators that are often much lower than those of more industrial nations in North America and Europe. Attention has focused on diet as the cardinal factor since food consumption patterns are closely tied to the incidence and severity of chronic debilitating diseases. The Mediterranean Diet: Constituents and Health Promotion explores in detail the relationship among the Mediterranean Diet, nutritional status, and disease and evaluates the nutritional practices that minimize or slow the incidence and progress of major diseases, especially heart disease and cancer.
During the past ten years the Mediterranean Diet has been the subject of constant attention, debate, and controversy. It is the subject of ongoing studies as a cultural model for dietary improvement and health promotion in the United States and Europe.
Divided into three sections, the book provides this information:

  • Background: Learn about the history of the Mediterranean Diet and food patterns from the ancient Greeks through the present. This section also discusses the diet's classical antecedents and definition, paying particular attention to the characteristics, dietary patterns, and epidemiological aspects.
  • Dietary Constituents: Discover the specific food components and commodities that constitute the Mediterranean Diet such as fats and oils; fruits, vegetables, legumes, and grains; milk and dairy products; meat and meat products; and alcoholic beverages.
  • Health Promotion and Disease Prevention: Examine how the Mediterranean Diet promotes good health with regard to diabetes and obesity, coronary heart disease, cancer, and longevity.
    Also included are chapters offering dietary recommendations based on the current understanding of the diet, suggested future research and applications, and a useful summary chapter. The Mediterranean Diet: Constituents and Health Promotion provides a clear overview of this timely and controversial subject.
  • Kategorie:
    Nauka, Medycyna
    Kategorie BISAC:
    Medical > Nutrition
    Technology & Engineering > Food Science - General
    Wydawca:
    CRC Press
    Seria wydawnicza:
    Modern Nutrition
    Język:
    Angielski
    ISBN-13:
    9780849301100
    Rok wydania:
    2001
    Numer serii:
    000015392
    Ilość stron:
    390
    Waga:
    0.75 kg
    Wymiary:
    23.39 x 15.6 x 2.39
    Oprawa:
    Twarda
    Wolumenów:
    01
    Dodatkowe informacje:
    Wydanie ilustrowane

    "Overall, this book provides a novel treatment of the Mediterranean diet. The general reader will be interested to dip into this book because it covers a wide range of topics … ."
    - European Journal of Lipid Science

    Preface. Background. Dietary Constituents. The Mediterranean Diet in Health Promotion and Disease Prevention.

    Antonia-Leda Matalas, Antonis Zampelas, Vassilis Stavrinos



    Udostępnij

    Facebook - konto krainaksiazek.pl



    Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

    Partner Mybenefit

    Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

    Czytaj nas na:

    Facebook - krainaksiazek.pl
    • książki na zamówienie
    • granty
    • książka na prezent
    • kontakt
    • pomoc
    • opinie
    • regulamin
    • polityka prywatności

    Zobacz:

    • Księgarnia czeska

    • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

    1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

    © 1997-2022 krainaksiazek.pl
         
    KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
    Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
    KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
    Polityka prywatnosci - link
    Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
    Przechowalnia Przechowalnia