Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
The Martha's Vineyard Cookbook: 100 Recipes from the Island's Restaurants, Farmers, Fishermen & Food Artisans » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2863451]
•
Literatura piękna
[1813910]
więcej...
•
Turystyka
[73455]
•
Informatyka
[151831]
•
Komiksy
[35877]
•
Encyklopedie
[22537]
•
Dziecięca
[613548]
•
Hobby
[148517]
•
AudioBooki
[2063]
•
Literatura faktu
[228798]
•
Muzyka CD
[419]
•
Słowniki
[2870]
•
Inne
[436802]
•
Kalendarze
[1574]
•
Podręczniki
[163083]
•
Poradniki
[488538]
•
Religia
[507065]
•
Czasopisma
[424]
•
Sport
[60342]
•
Sztuka
[238679]
•
CD, DVD, Video
[3734]
•
Technologie
[210385]
•
Zdrowie
[102948]
•
Książkowe Klimaty
[118]
•
Zabawki
[3003]
•
Puzzle, gry
[3559]
•
Literatura w języku ukraińskim
[263]
•
Art. papiernicze i szkolne
[10405]
Kategorie szczegółowe BISAC
The Martha's Vineyard Cookbook: 100 Recipes from the Island's Restaurants, Farmers, Fishermen & Food Artisans
ISBN-13
: 9780847829774 / Angielski
Julia Blanter
;
Juli Vanderhoop
Planowany termin premiery książki: 11-03-2025
Powiadom mnie, gdy książka będzie dostępna.
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
The Martha's Vineyard Cookbook: 100 Recipes from the Island's Restaurants, Farmers, Fishermen & Food Artisans
ISBN-13
: 9780847829774 / Angielski
Julia Blanter
;
Juli Vanderhoop
Planowany termin premiery książki: 11-03-2025
Powiadom mnie, gdy książka będzie dostępna.
cena promocyjna
165,52
zł
(netto: 157,63 VAT: 5%)
174,23
zł
Rabat: -5%
Najniższa cena z 30 dni: 172,58 zł
Książka dostępna od:
11-03-2025
Darmowa dostawa!
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking
>
Courses & Dishes - General
Cooking
>
Regional & Ethnic - American - New England
Cooking
>
Specific Ingredients - Seafood
Wydawca:
Rizzoli International Publications
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780847829774
Udostępnij
Czytaj nas na: