• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

The International Dictionary of Food & Nutrition » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

The International Dictionary of Food & Nutrition

ISBN-13: 9780471559573 / Angielski / Twarda / 1993 / 336 str.

Kenneth N. Anderson; Lois E. Anderson
The International Dictionary of Food & Nutrition Kenneth N. Anderson Lois E. Anderson 9780471559573 John Wiley & Sons - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

The International Dictionary of Food & Nutrition

ISBN-13: 9780471559573 / Angielski / Twarda / 1993 / 336 str.

Kenneth N. Anderson; Lois E. Anderson
cena 235,94 zł
(netto: 224,70 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 233,52 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

The most comprehensive food and nutrition reference available today. The International Dictionary of Food & Nutrition As menus in both homes and restaurants grow more sophisticated, a wider knowledge of foods and their nutritional components grows increasingly important. To meet this need, The International Dictionary of Food & Nutrition presents a bounty of definitions and descriptions of words, phrases, and terms related to foods, their preparation and production, and more. In more than 7,500 standardized entries, The International Dictionary of Food & Nutrition:
* Covers food ingredients, garnishes, sauces, entrees, and appetizers
* Describes cooking methods, food preparation, and processing techniques
* Cross-references words and terms in more than 40 languages
* Explains the origins and original meanings of both English and foreign words and terms commonly used in the kitchen
From bouillabaisse to bain-marie, from timbale to tamari, The International Dictionary of Food & Nutrition is a comprehensive cross section of the world's current literature on foods and cookery, and an invaluable addition to the libraries of foodservice professionals, students of the culinary arts, and professional and amateur chefs everywhere.

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Health & Fitness > Diet & Nutrition - Nutrition
Wydawca:
John Wiley & Sons
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780471559573
Rok wydania:
1993
Ilość stron:
336
Waga:
0.81 kg
Wymiary:
24.28 x 19.79 x 2.39
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane

About the authors KENNETH N. ANDERSON is Editorial Director of the Publishers Editorial Services and a former editor of Better Homes & Gardens, Nutrition Today and Today′s Health. He received a BS from Stanford University and MAs from both Northwestern University and the University of Chicago. LOIS E. ANDERSON is the author of The Prentice–Hall Dictionary of Health and Nutrition. She has developed and tested recipes for several bestselling cookbooks including The Fish Cookbook and The Gourmet′s Guide to Fish and Shellfish.

The most comprehensive food and nutrition reference available today The International Dictionary of Food & Nutrition As menus in both homes and restaurants grow more sophisticated, a wider knowledge of foods and their nutritional components grows increasingly important. To meet this need, The International Dictionary of Food & Nutrition presents a bounty of definitions and descriptions of words, phrases, and terms related to foods, their preparation and production, and more. In more than 7,500 standardized entries, The International Dictionary of Food & Nutrition:

  • Covers food ingredients, garnishes, sauces, entrées, and appetizers
  • Describes cooking methods, food preparation, and processing techniques
  • Cross–references words and terms in more than 40 languages
  • Explains the origins and original meanings of both English and foreign words and terms commonly used in the kitchen
From bouillabaisse to bain–marie, from timbale to tamari, The International Dictionary of Food & Nutrition is a comprehensive cross section of the world’s current literature on foods and cookery, and an invaluable addition to the libraries of foodservice professionals, students of the culinary arts, and professional and amateur chefs everywhere.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia