• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

The Industrial Diet: The Degradation of Food and the Struggle for Healthy Eating » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

The Industrial Diet: The Degradation of Food and the Struggle for Healthy Eating

ISBN-13: 9781479862795 / Angielski / Miękka / 2013 / 352 str.

Anthony Winson
The Industrial Diet: The Degradation of Food and the Struggle for Healthy Eating Anthony Winson 9781479862795 New York University Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

The Industrial Diet: The Degradation of Food and the Struggle for Healthy Eating

ISBN-13: 9781479862795 / Angielski / Miękka / 2013 / 352 str.

Anthony Winson
cena 197,16
(netto: 187,77 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 166,74
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!
inne wydania

. Provides all the evidence anyone needs to understand the problems with our current food system. Marion Nestle, Professor of Nutrition, Food Studies, and Public Health at New York University . A hugely informative book, stocked full of careful analysis. Amy Best, Associate Professor of Sociology, George Mason University"

Kategorie:
Nauka, Socjologia i społeczeństwo
Kategorie BISAC:
Social Science > Human Geography
Health & Fitness > Diet & Nutrition - Nutrition
Social Science > Agriculture & Food (see also Political Science - Public Policy - Agricultur
Wydawca:
New York University Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781479862795
Rok wydania:
2013
Ilość stron:
352
Waga:
0.53 kg
Wymiary:
22.78 x 15.65 x 2.24
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Winson, Anthony Anthony Winson is a professor in the Department of... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia