• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

The Future of Food: Global Reform to Improve the Quality of Food & Public Health » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

The Future of Food: Global Reform to Improve the Quality of Food & Public Health

ISBN-13: 9781492173748 / Angielski / Miękka / 2013 / 352 str.

Paul F. Davis
The Future of Food: Global Reform to Improve the Quality of Food & Public Health Paul F. Davis 9781492173748 Createspace - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

The Future of Food: Global Reform to Improve the Quality of Food & Public Health

ISBN-13: 9781492173748 / Angielski / Miękka / 2013 / 352 str.

Paul F. Davis
cena 81,21 zł
(netto: 77,34 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 80,55 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Food Safety, Disease Prevention, Labeling and GMO Regulation One-third of food produced for human consumption is lost or wasted globally, which if mitigated could reduce the cost of food, poverty and improve global health. The global burden of non-communicable diseases (NCDs) accounts for 36 of the 57 million deaths globally (63%) causing cardiovascular diseases, cancers, chronic respiratory diseases and diabetes. NCDs however are largely preventable by altering dietary habits and lifestyle. Nearly 1 in 4 Americans are projected to die from cancer with 1 in 3 developing some form of cancer over their lifetime. The Center for Disease Control reports every year 48 million Americans, 1 in 6, are made sick by foodborne pathogens, 128,000 are hospitalized, and 3,000 die from foodborne diseases. A pathway for pathogens, foodborne illness can weaken immunity, cause mental disorders, organ failure (liver and kidneys), and cripple an economy. Two-thirds of adults living in the United States are overweight or obese and about a third of children and adolescents between the ages of 6 to 19 are overweight or obese. The U.S. food industry accounts for hundreds of billions of dollars in imports and exports. If the nations of the world do not establish their own food policies, systems and plans to pursue good health; their societies will be adversely impacted by global food entering their borders from America. Hazard identification, transparent and traceable labeling, and sustainable agricultural practices to protect the ecosystem and public health are needed. Consumer information, organization and citizen participation must be enhanced to improve civil society and food safety. The current food regulatory system in the U.S. is contributing to global uncertainty, food insecurity and poor health. Food insecurity is occurring on a global scale due to use of pesticides, herbicides, excitotoxins, food additives, preservatives, hormones, steroids, antibiotics, genetic manipulation, solvents, and chemicals in "food" processing. When food becomes adulterated, nations must respond quickly and be proactive to protect public health. By comparing the food regulatory systems of the world and examining different approaches to food safety to protect public health, insight can be gained to reform and improve food safety and protect public health.


Zawartość książki może nie spełniać oczekiwań – reklamacje nie obejmują treści, która mogła nie być redakcyjnie ani merytorycznie opracowana.

Kategorie:
Zdrowie
Kategorie BISAC:
Health & Fitness > Diet & Nutrition - Nutrition
Wydawca:
Createspace
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781492173748
Rok wydania:
2013
Ilość stron:
352
Waga:
0.47 kg
Wymiary:
22.86 x 15.24 x 1.85
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Davis, Paul F. Paul F. Davis is a worldwide minister, motivationa... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia